Gorilla - Fly In - 3 netter

Gorillatrekking – Bwindi Impenetrabel Forest

Dette er en helt fantastisk opplevelse – denne turen har kun fokus på gorillaer og fjellområdet hvor gorillaene bor
– vi anbefaler varmt å utvide med flere steder i Uganda.  Kontakt oss for mer informasjon og for et uforpliktende tilbud!

Varighet: 3 netter og 4 dager

Forslag til program

Dag 1: Ankomst Uganda og Entebbe flyplass.

Flyreisen Entebbe - Kihihi. Transport med dyktig engelsktalende guide til Bwindi. Det er mye flott å se på veien, lokalsamfunn, fugler, dyr og natur.
Bwindi står på UNESCO World Heritage liste og er et 330 m2 stort område, med et imponerende plante– og dyreliv. Her vokser over 160 forskjellige typer trær og mer enn 100 forskjellige bregnetyper. Her finnes også et rikt fugleliv. Parken huser mange truede dyrearter, blant annet fjellgorillaer!
Middag og overnatting på Buhoma Lodge i Bwindi.
Buhoma Lodge har 8 rom, alle med dusj og wc (vannklosett), komfortable senger, garderobe og nattbord på rommet. Ute på terrassen er det stoler og bord og en fin utsikt mot skogen/fjellene, her er det fint å drikke morgenkaffe/te som blir servert på rommet. Restaurant/bar/lounge for felles hygge med selvbetjent kaffe/te service hele dagen.

Dag 2: Gorilla-trekking

Frokost på Buhoma Lodge.  I dag går dere ned til hovedkvarteret for de parkansvarlige. Dere deles i grupper og får egne guider og portere. Det er umulig på forhånd å si nøyaktig hvor lang turen kommer til å bli da gorillaene beveger seg fritt i dette området.
Regn med en tur på 4 til 8 timer.
I noen tilfeller starter turen med en kjøretur før dere starter på gåturen.
Dere får med dere piknik lunsj fra bostedet. Ta med ekstra vannflasker. Husk regntøy og batterier/minnebrikke til kamera. Godt fottøy er også helt nødvendig. Vi sender mer informasjon med reisedokumentene. Når dere finner en gorilla familie så får dere maksimum 1 time nær familien. Dette er for at de ikke skal bli forstyrret for mye.
Dette er en fantastisk opplevelse!
Middag og overnatting på Buhoma Lodge.

Dag 3: Gorilla-trekking og/eller Village Walk

Frokost og lunsj på Buhoma Lodge. Det er mulig å forhåndsbestille Gorilla-trekking i dag også.
Dersom dere ønsker kan dere istedenfor gå på annen fottur, gjøre en Village Walk med guide (her får dere sett det lokale område, besøke medisinmann, treffe Pygmeer m.m.).
Om ettermiddagen kan vi anbefale å besøke Bwindi Orphans Developement Center (5 minutters gange fra bostedet. Det er trykt å gå ut på egenhånd). BODEC byr på glade lokale barn som underholder med dans, sang og skuespill. Underholdningen er gratis. Kjøp gjerne en lokal suvenir her, da bidrar dere til skolegang for lokale barn som har mistet sine foreldre ved malaria eller HIV/Aids. Barna lager selv flere av souvernirene.
Middag og overnatting på Buhoma Lodge.

Dag 4: Hjemreise eller videre til annen destinasjon.

Frokost på Buhoma Lodge.
Kjøretur til Kihihi for flyreisen tilbake til Entebbe.
I Entebbe kan vi organisere sightseeing eller lunsj om dere ønsker dette.

Det er viktig å informere om at alle våre reiser skreddersys. Dette forslaget kan forlenges med safari og/eller med strandferie ved kysten av Kenya, på Zanzibar, Seychellene, Mauritius eller MaldiveneKontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!