Togreiser i Afrika

Ønsker du en bærekraftig, luksuriøs og spennende reise?

Vi tilbyr en rekke gode alternativer for de flotteste togreisene  i Afrika. Våre togreiser tar deg gjennom både store og små byer, vakkert og spennende landskap.

Det disse turene har til felles er at de alle inkluderer overnatting, frokost, lunsj og middag, samt aktiviteter og opplevelser underveis.  Vi skreddersyr reisen helt etter deres ønske.


Rovos Rail

I 1989 ble Rovos Reail etablert av Rohan Vos – siden da har selskapet vært kjent verden over som ett av verdens mest luksuriøse tog. Når du trer inn i selve toget føles det som å reise tilbake i tid. Rovos Rail har en helt unik atmosfære og stil. Servicen, kupeene og ikke minst maten står til fem-stjerner! Hver kveld dekkes bordene i restaurantvognen på med hvite duker, sølvbestikk og den fineste porselen. Kokkene står klare for å gi deg ett utsøkt måltid akkopagnert av de deiligste sørafrikanske vinene, og alt er inkludert i prisen. Stilen på dagen er ganske så uformell, men til kvelds er slips og aftenkjole påkrevd. Totalt har toget plass til maks 72 personer, og alle de elegante kupeene har deilige senger, aircondition, minibar og det nødvendigste.

Vi kan tilby flere ulike ruter med Rovos Rail, men de mest klassiske er fra Cape Town til Pretoria, Cape Town til Victoria Falls, eller Durban til Pretoria. På reisen kjører toget avgårde gjennom vakkert afrikansk landskap, og en rekke opplevelser og aktiviteter er lagt inn underveis på ruten!

Blue Train

Blue Train er en annen luksuriøs togreise i Afrika. Selve togreisen er 1600 kilometer lang, og tar deg fra Pretoria, Kruger til Cape Town. Opprinnelig ble dette toget brukt til å frakte gullgravere fra kysten i Cape Town innover i landet, men det har senere blitt til en av de mest luksuriøse togreisene i hele verden. Dette toget regnes også som et femstjerners hotell som går på skinner. Alle kupeene har eget bad (noen også badekar), og maten (samt drikke) holder høy standard! Her er det også en komfortabel stil som gjelder på dagen, mens når kvelden kommer er det slips og dress til middag.

Shongololo Express

Shongololo Express tilbyr en rekke ulike togreiser som går gjennom blant annet Sør-Afrika, Zimbabwe, Namibia, Swaziland og Mosambik. De fleste reisene er mellom 12 og 15 dager. Navnet på togselskapet stammer fra urbefolkningen sitt ord “Shonhololo”, som på det lokale språket betyr “tusenben”. De mente de første togene så ut som tusenben som krøp gjennom landskapet. Shongololo tilbyr tre ulike reiser – Good Hope, Southern Cross og Dune Express. Totalt er det plass til 72 reisende, og alle bor i lekre kupeer.
Dersom dere ønsker mer informasjon om de ulike reisene, og hva disse inneholder er det bare å kontakte oss.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!