Six Senses Samui

Six Senses Samui er et luksuriøst hotell beliggende på nordspissen av Koh Samui. Det ligger ca. 6 km fra Samui Internasjonale flyplass. Hotellet har blitt kåret til blant annet et av verdens beste hotell av det anerkjente Condè Nast Traveller Magazine, og stedet har vunnet en rekke andre utmerkelser.

Hvorfor Six Senses?
Hotellet er et meget luksuriøst hotell beliggende på nordspissen av Koh Samui. Her har man panorama utsikt over den Thailandske Gulf og omkringliggende øyer, turkisblått hav og tropisk vegetasjon. Six Senses har i likhet med andre Six senses hotell et stor fokus på bærekraftig turisme, de tar vare på naturen, kulturen og deres ansatte. Det er et svær gjennomført og veldrevet hotell med god service. Vi i Paradisreiser kan anbefale hotellet på det varmeste til familier, par på romantisk ferie og for bryllupsreise.

Les mer om hotellet her

Hotellet har totalt 66 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Hideaway Villa
Pool Villa
Ocean View Pool Villa
Ocean Front Pool Villa
Ocean Front Pool Villa Suite
The Retreat

Fasiliteter

2 restauranter og 1 bar
Svømmebasseng, Spa og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Barneklubb fra 4 år og oppover

Infinitybasseng med utsikt over havet med solnedgangen og fargespill på himmelen

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!