Klein's Camp

Klein’s Camp har en lekker vintage safaristil og ligger med storslått utsikt over en privat Serengeti konsesjon ved kanten av Kuka Hills. Beliggende på den eneste konsesjonen som grenser til både Serengeti og Masai Mara nasjonalparker, tilbyr &Beyond Klein’s Camp noen av de beste panoramautsiktene over disse to ikoniske områdene, som også er vertskap for en av de største dyre-fenomen på jorden, The Great Migration.

Hvorfor vi liker Klein’s?
Panoramautsikt over Serengeti og Masai Mara. Innen rekkevidde av den årlige Great Wildebeest Migration. 10 000 hektar eksklusivt villmarksområde i Serengeti. Her kan du nyte eksepsjonelle safariturer inkludert natt-safari, Maasai-kultur og gammeldags safari-luksus. Campen gjenspeiler selve sjelen i Serengeti. Denne private og isolerte campen tilbyr sine gjester åssider, bølgende gressområder, skogkledde elvebredder og et utrolig rikt dyreliv. Eksklusive safariområder med begrenset antall biler. Store løveflokker holder til i dette området hele året i tillegg til andre kattedyr som leoparder og mange andre arter. Beliggenheten på kanten av Kuka Hills gir stedet en storslått utsikt over et eksklusivt villmarksområde som grenser til de store Serengeti-slettene.

Les mer om campen her. 

Campen har totalt 11 cottages fordelt i forskjellige kategorier.

Romkategorier

Klein`s har 10 cottages inkludert en familiesuite. Alle rom er svært komfortable og med private fasiliteter.

Fasiliteter

Restaurant og bar.
Svømmebasseng, massasje.
Safari shop og vask av klær.

Barn i alle aldere er velkommen, Klein`s tilbyr WILDChild program.

Aktiviteter på Klein`s: 2 daglige safariturer (morgen og ettermiddag er inkludert).
I tillegg tilbys natt-safari, fotturer, besøk i en Maasai landsby.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!