Breezes Beachclub and Spa Zanzibar

Breezes Beachclub and Spa Zanzibar ligger på den sørlige kysten på Zanzibar-øya. Mest kjent for sine vakre strender, og for å være den mest stille og uberørte delen av øya. Beliggenhet på en fantastisk flott sandstrand. For å komme seg til hotellet tar det ca. 45 minutter fra flyplassen med bil.

Hvorfor Breezes?
Et ideelt valg for de som søker en romantisk ferie. Berømt for sin oppmerksomhet på detaljer, intim og privat bespisning og en vakker Zanzibar inspirert innredning. Alt dette gir en meget behagelig og avslappende atmosfære. Breezes har også en fantastisk Spa avdeling, den prisbelønte Frangipani Spa. Reis til Breezes og Zanzibar, opplev og nyt nydelige omgivelser, vakker strand og et vennlig personale med topp service! Breezes er “ditt hjem hjemmefra”. Anbefales for par på romantisk ferie, barnefamilier og for bryllupsreise.

Hotellet har totalt 70 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Standard rom
Deluxe rom
Suiter

Fasiliteter

4 restauranter og 3 barer, samt 1 café
Svømmebasseng, Spa og trimrom
Land- og vannsportaktiviteter
Dykkesenter (PADI)

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!