&Beyond Ngorongoro Crater Lodge

Gjestene kan bli tilgitt for å miste oversikt over hvilken epoke, eller kontinent, de opplever på &Beyond Ngorongoro Crater Lodge. Ingen steder på jorden kan du våkne opp i en pyntet, elegant barokk-suite; brokade sofaer, forgylte speil, lysekroner og panel-dekte vegger, og straks bli trollbundet av de mest berømte afrikanske landskapene med bare ett blikk ut fra vinduet på rommet. På dette stedet med dramatiske kontraster, hvor Versailles møter Maasai, er alt mulig, og den naturlige luksusen i de fantastiske, vakre omgivelsene sørger for at det dramatiske interiøret i suiten passer perfekt sammen med arkitekturen.

Hvorfor Ngorongoro Crater?
Ligger på kanten av det vakre Ngorongoro-krateret. Spektakulær utsikt mot krateret fra suitene, inkludert baderommene. Utsøkt arkitektur. Helt utrolig opplevelser av dyr og mangfold nede i krateret. Opplev Masaiene og deres husdyr som lever blant de ville dyrene. Sesongmessige observasjoner av flamingoer på sodasjøen.Beliggenheten er virkelig fantastisk!

Inndelt i tre camper, gir 30 suiter med bananblad- og gress-tak en intim og eksklusiv krater-opplevelse. Hver camp har sin egen stue og spisestue, med private butlere som gir varm og personlig service. Bål-plassen er møtested for gjenopplevelse og utveksling av dagens flotte opplevelser. Spisestuen med glitrende sølv og krystall har store vinduer og imponerende utsikt. Alt er valgt for å glede fantasien og forbedre den spektakulære utsikten over de fantastiske omgivelsene.

Les mer om campen her.

Romkategorier

Ngorongoro Crater Lodge er delt i 3 camper, 2 camper med 12 suiter hver, og 1 camp med 6 suiter.
Helt fantastiske suiter med private fasiliteter - et sted for en spesiell anledning!

Fasiliteter

Safari shop, Wine Store, privat butler service og gratis vask av klær.
Barn i alle aldere er velkommen og kan delta i WILDChild program.
Aktiviteter som tilbys: massasje, safariturer (nede i krateret), dagsturer til Olduvai Gorge eller Shifting Sands, safari til fots i Empakai Crater, fottur rundt på bostedets område (flere dyr bor her).

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!