Rundreise - Buddhism & Wellness

Buddhism & Wellness på Sri Lanka

På denne rundreisen får man et innblikk i det kulturelle og religiøse Sri Lanka, samt en fantastisk og dyptgående opphold på Santani; et resort som vil berøre dere på flere måter.
En reise for sinn, kropp og sjel!

Forslag til program

Dag 1: Velkommen - Anuradhapura | Sri Maha Bodhiya

Ayubowan! (Må du leve lenge)
Dette er hilsen du vil høre fra vår samarbeidspartner når de ønsker deg velkommen med blomsterkranser på Colombo Airport. Dere blir hentet på flyplassen og introdusert til deres guide. Vi reiser til Anuradhapura - den første gamle hovedstaden på øya. Ved ankomst hotellet sjekker vi inn; Forest Rock Garden Resort - et unikt konsept som gir deg en opplevelse av å bo i det gamle Anuradhapura, på grunn av sin arkitektur.
Om kvelden vil vi ta turen til Sri Maha Bodhiya - som er et av de mest interessante steder for buddhister fra hele Sri Lanka.Dette hellige stedet er ikke det samme på kvelden som du besøker om morgenen. Mindre turister, mye kjøligere og en behagelig sval bris, og viktigst av alt ser du lokalbefolkningen som kommer til stedet etter dagens plikter for å ta kontakt med sitt åndelige og for å vise sin hengivenhet til det mest hellige stedet i Anuradhapura. Dere vil få en "Oljelampe" slik at dere kan ta del i lokalbefolkningens ritualer. Guiden vil gi informasjon om denne spesielle begivenheten - som betyr så mye for så mange.  Etter din egen åndelige reise i det gamle kongedømmet, går vi tilbake til hotellet og nyter en vegetarisk middag.

Dag 2: Anuradhapura - arkologisk sted | Meditasjon

Etter frokost går vi tilbake til det vakre kongeriket Anuradhapura for å utforske dette antikke riket i dagslys. Vi begynner å utforske det fantastiske "Abhayagiriya", stedet har en fantastisk historie som vi får ta del i.
Lær om de fascinerende stupaene og hvordan disse ble reist. Elefantdammen som er større enn 6 store moderne olympiske basseng, tvilling dammene, «the guard stone», «moonstone» og «Samadi» Buddha-statuen, tempelet hvor over 5000 munker bodde i deres hengivenhet til buddhismen. Vi besøker også Jetawanaramaya, som var en av de høyeste menneskeskapte strukturer i den gamle sivilisasjonen (etter pyramidene), som antas å ha blitt bygget med 93,3 millioner murstein, enda et fasinerende monument.
På ettermiddagen går vi videre til en gammel grotte som ligger i et fredelig område omgitt av natur nær Mihintale, hvor buddhismen ble introdusert til Sri Lanka. Her møter vi en buddhistisk munk som vil forklare fordelene med meditasjon og veilede deg i hvordan du kan meditere. Vi vil også ta et øyeblikk for å få et innblikk i livsstilen til munkene som lever her i skogen.

Vi reiser tilbake til hotellet og nyter kvelden.

Dag 3: Anuradhapura - Digana

Etter å ha spist frokost på hotellet sjekker dere ut.
Videre reiser dere til Sigiriya Rock Fortress for å utforske dette UNESCO verdensarvsted, som mange refererer til som det 8. Underverket i verden. NB. Bruk behagelige klær, skikkelige sko, ta med en flaske vann - turen kan være noe utfordrende for mange i det varme og fuktige klimaet (kan variere ut i fra årstid).
Etter å ha besøkt dette fantastiske stedet tar dere turen videre til en lokal landsby - her får dere innblikk i hvordan de lokale lager sin lunsj, dere kan være med å lage maten; typisk lokal ris og karri, og senere nyte den i vakre omgivelser. Maten blir tilpasset slik at den passer for alle.  Etter lunsj reiser dere videre til Digana. Sjekk inn på hotellet; Santani Wellness Resort  for et avslappende opphold. Navngitt for sanskrit-ordet som betyr "i harmoni med", realiserer Santani den oppriktige troen på at bærekraftig velvære begynner ved å bringe seg i balanse med naturen og ved å tillate oss å motta næring fra oss selv og fra andre. Denne harmonien styrer alt som er gjort her. Innenfor et av verdens frodigste miljøer trer den holistiske arkitekturen av eiendommen så lett som mulig på landet for å la naturens rytmer ta deg tilbake til livet.
Under oppholdet har dere tilgang til Santani Bliss pakke. Ta kontakt med oss for mer informasjon om denne pakken.

Santani Wellness Resort 3, 5 eller 7 netter

Ayubowan! Betyr «i harmoni med» på sanskrit, og dette realiserer Santani den oppriktige troen på at bærekraftig velvære begynner ved å bringe seg i balanse med naturen ved å tillate oss å motta næring fra oss selv og fra andre. Denne harmonien styrer alt som er gjort her. Innenfor et av verdens frodigste miljøer trer den holistiske arkitekturen av eiendommen så lett som mulig på landet for å la naturens rytmer ta deg tilbake til livet. På Santani handler alt om wellness, dette er et resort i første klasse som tar vare på deg fra du kommer, og passer på at du har rikelig påfyll til å leve fullkomment lenge etter oppholdet.

Oppholdet er i minimalistisk rom med naturen ute som dekorasjon, man får en følelse av å nærmest være i en buddhistisk meditasjons grotte med fjellene rundt deg.

Du får en individuell konsultasjon med stedets terapeut, dere setter opp meny og øvelser for at du skal kunne oppnå de resultatet du ønsker enten det er rehabilitering etter sykdom, ayurveda, detox, vekttap eller yoga. Du tilbringer all din tid på stedet under oppholdet. Her finner du terapeuter og trenere i ypperste klasse i disse omgivelsene som får deg i kontakt med naturen og tilbake i balanse med deg selv.

Stedet har 16 rom, mulighet for 1 eller 2 personer pr. rom. Hotellet kan tilby Wifi på forespørsel i eget rom, men oppholdet er tilrettelagt for at du ikke skal ha mange distraksjoner utenfra, så de tilbyr ikke TV eller annen form underholdning. Resortet ligger i Kandy på Sri Lanka.

Alle våre rundreiser på Sri Lanka kan forlenges med for eksempel strandferie på Sri Lanka eller Maldivene, eller i kombinasjon med noen av våre andre spennende destinasjoner som for eksempel eksotiske India.
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!