Six Senses Zil Pasyon

Six Senses Zil Pasyon er et luksuriøst resort på den private øya Félicité, ca. 60 minutter med båt eller 20 minutter med helikopter fra hovedøya Mahé. Alternativt 30-45 minutter med båt fra øyene Praslin eller La Digue.

Hvorfor Six Senses Zil Pasyon?
Hotellet er et nydelig, eksotisk og ansvarlig hotell. Her finnes det vakker og frodig grønn vegetasjon, idylliske kritthvite strender og dramatisk granittformasjon som Seychellene er kjent for. Øya er en eco-øy, og har stort fokus på bevaring og dyrking av lokale produkter som grønnsaker, urter, frukt, sjømat og kjøtt. Hotellet tilhører den kjente “Six Senses” kjeden – som er kjent for kvalitet og service i høyeste klasse, for ikke å snakke om unike og deilige spa-behandlinger. Dette hotellet er for de som ønsker det beste, og for de som verdsetter høy kvalitet!

Vi anbefaler hotellet for en luksuriøs familieferie, voksne par som ønsker noe spesielt, eller for en romantisk bryllupsreise.

Hotellet har totalt 30 villaer i forskjellige kategorier

Romskategorier

Hideaway Pool Villa
Panorama Pool Villa
Oceanfront Pool Villa
Pasyon Pool Villa
Two Bedroom Pool Villa
Three-Bedroom Residence
Four-Bedroom Residence

Fasiliteter

Flere restauranter og barer
Svømmebasseng, Six Senses SPA og trimrom
Trouloulou Kid’s Villa - 4 til 12 år
Cinema Paradiso (utendørs kino med kjente filmer vises under stjernehimmelen)
Land-og vannsportaktiviteter, samt ulike utflukter
PADI dykking

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!