Six Senses Zil Pasyon

Six Senses Zil Pasyon er et luksuriøst og flott resort på den private øya Félicité. Å reise ut til øya tar ca. 60 minutter med båt eller 20 minutter med helikopter fra hovedøya Mahé. Alternativt er det mulig å reise fra en av de andre øyene – Praslin eller La Digue. Dette tar fra ca. 20-40 minutter med båt fra øyene.

Hvorfor Six Senses Zil Pasyon?
Hotellet er et delikat, eksotisk og ansvarlig hotell. Her finnes det vakker og frodig grønn vegetasjon, idylliske kritthvite strender og dramatiske granittformasjoner som Seychellene er så kjent for. Øya er en eco-øy, og har stort fokus på bevaring og dyrking av lokale produkter som grønnsaker, urter, frukt, sjømat og kjøtt. Hotellet tilhører den kjente Six Senses kjeden – som er kjent for kvalitet og service i høyeste klasse, for ikke å snakke om unike og deilige spa-behandlinger. Dette hotellet er for dere som ønsker det beste, og for dere som verdsetter høy kvalitet!

Vi anbefaler hotellet for en luksuriøs familieferie, voksne par som ønsker noe spesielt, eller for en romantisk bryllupsreise.

Hotellet har totalt 30 villaer i forskjellige kategorier.

Romkategorier

Hideaway Pool Villa
Panorama Pool Villa
Oceanfront Pool Villa
Pasyon Pool Villa
Two Bedroom Pool Villa
Three-Bedroom Residence
Four-Bedroom Residence

Fasiliteter

Flere restauranter og barer
Svømmebasseng, Six Senses SPA og trimrom
Trouloulou Kid’s Villa - 4 til 12 år
Cinema Paradiso (utendørs kino med kjente filmer vises under stjernehimmelen)
Land- og vannsportaktiviteter, samt ulike utflukter
PADI dykkesenter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!