North Island

North Island er et privat og eksklusivt resort på en privat øy, det ligger nord for hovedøya Mahé. Hit kommer man seg med helikopter.

Hvorfor North Island?
Øya er et av verdens mest eksklusive resort – og det er ikke uten grunn! Her finner du de nydeligste kritthvite strendene, service i høyeste klasse og en privat og rolig atmosfære som det finnes få av i verden. Alle villaene er delvis åpne med direkte adgang til North Islands fantastiske, frodige natur, lange kritthvite strender og turkisblå hav som omringer øya. Treverket i villaene er skåret og utformet for hånd og gjennomført i hver minste detalj. Hotellet og øya er flere ganger blitt kåret til verdens beste, og er spesielt kjent for å være foretrukket av kongelige og kjendiser over hele verden.

Her er det mulig å bestille en villa, eller hele øya dersom det er å foretrekke. Hotellet er for den helt spesielle anledningen, og vi anbefaler å være tidlig ute med bestilling.

Hotellet har totalt 11 villaer i forskjellige kategorier.

Romkategorier

Presidential Villa
Villa North Island

Fasiliteter

Flere restauranter, barer og vinkjeller
Svømmebasseng og SPA
Elektrisk Buggy tilgjengelig for hver villa -  slik at dere kan utforske North Island på hjul
Land-og vannsportaktiviteter og utflukter
Boutique
PADI dykkesenter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!