Mango House Seychelles

Mango House Seychelles er et luksuriøst og delikat hotell som ligger sør-vest på hovedøya Mahé. Hotellet er et lite “hideaway” for de som ønsker kvalitet i rolige og naturskjønne omgivelser. Hotellet ligger ca. 30 minutters kjøring Seychellenes internasjonale flyplass.

Hvorfor Mango House?
Et luksuriøst hotell og romantisk “gjemmested” i tropiske omgivelser. Man nyte en avslappende atmosfære i dette vakre boutique hotellet som kun har 37 rom/villaer. Anbefales spesielt for par og for bryllupsreisen. Flott utsikt til sjøen fra alle terrasser/balkonger og fellesarealer, og hotellet er omgitt av vakker tropisk vegetasjon. En liten strand med granittformasjoner og palmer finnes på eiendommen. Et hotell for dere som ønsker et lite og intimt bosted med høy kvalitet.
Hotellet har rom/suiter med og uten basseng, samt noen større villaer for storfamilien. Vi kan arrangere bryllup på hotellet, vi ordner med papirgodkjenning og vielsen er gyldig her hjemme i Norge.

Romkategorier

14 x King Premium Deluxe Rooms (maks. 2 personer)
7 x Bay House Grand Terrace Rooms (maks. 3 voksne eller 2 voksne + 2 barn)
4 x Bay House Family Rooms (maks. 4 personer)
2 x Beach House One Bedroom Suites (maks. 4 personer)
2 x Cliff House One Bedroom Suites (maks. 4 personer)
3 x Bay House One Bedroom Pool Suites (maks. 4 personer)
1 x Cliff House Panorama Suite (maks. 4 personer)
1 x Ocean House One Bedroom Pool Suite (maks. 4 personer)
3 x Bay House Three Bedroom Pool Villas (maks. 8 personer)

Fasiliteter

4 restauranter og 2 barer
Svømmebasseng, trimrom og SPA
Snorkeling, kayak, utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!