Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin er et meget godt og hyggelig mellomklasse hotell med fin beliggenhet sentralt i Cote d`Or, rett ved en av de beste strendene på Praslin.
Ca. 15-20 minutter med fly eller 55 minutter med båt fra hovedøya Mahé til Praslin, videre til hotellet tar det ca. 10 minutter med bil fra båthavnen og ca. 20 minutters tid fra flyplassen.

Hvorfor Le Duc de Praslin?
Hotellet har en meget god beliggenhet, 2 minutters gange fra krystallklart vann og hvit strand på den berømte stranden Cote d`Or. Nyt de vakre omgivelsene Seychellene har å by på! Rommene på hotellet ligger i en hage med blomster, en fantastisk samling av orkideer og en rekke kunstverk.
Le Duc er en av de første hotellene på Seychellene som introduserer miljøvennlig Magna-basseng som benytter en av de nyeste teknologiene av rensesystem (Spa Therapy Pool med rene mineraler fra havet for naturlig og god vannkvalitet). Her bruker man magnesium og andre mineraler istedenfor klor! Fokus på helse og miljø.

Hotellet har totalt 28 rom fordelt i forskjellige romskategorier

Romkategorier

Superior rom
Honeymoon Suite
1-soveroms familie rom
2-soveroms familie Suite
Hillside Maison (3 soverom og basseng)
Hillside Villa (4 soverom)

Fasiliteter

2 restauranter og 1 bar
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!