Le Domaine de l´Orangeraie

Le Domaine de l´Orangeraie er et meget hyggelig og veldrevet boutique hotell med god standard på den sjarmerende øya La Digue. Bostedet ligger kun får minutters gange fra “sentrum” på La Digue.

Hvorfor Le Domaine de l´Orangeraie?
Hotellet er et av de flotteste hotellene på øya La Digue – og en favoritt blant våre gjester. Hotellet er omkranset av frodig grønn vegetasjon, og rommene har flott og privat beliggenhet. Bassengområdet på hotellet er lekkert, og består av deilige solsenger som gjester kan benytte seg av. En annen ting som er spesielt for dette hotellet er det vakre spa-anlegget, som befinner seg øverst i åssiden. Spa-anlegget går i ett med de fantastiske granittformasjonene, og gir deg en fantastisk utsikt over Det indiske hav, og øya Praslin som ligger like i nærheten.

Hotellet er et av Seychellenes beste kjøp, og det er veldig populært, derfor råder vi dere til å være tidlig ute med deres bestilling!
Anbefales for både par og familieferie, samtidig som det er perfekt for romantisk bryllupsreise.

Hotellet har totalt 63 rom fordelt i forskjellige romskategorier.

Romskategorier

Garden Villa
Garden Suite Residence
Villas de Charme
Villas De Charme Ėlégance
Presidential Villa

Fasiliteter

2 restauranter og 2 barer
Svømmebasseng og SPA

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!