Hotel L’Archipel

Hotel L’Archipel er et delikat og tilbaketrukket førsteklasses hotell i den kjente bukten Anse Volbert, på øya Praslin. Hotellet ligger nordøst på Praslin, den nest største øya på Seychellene, ca. 15 minutter fra ferjeterminalen i Baie St. Anne og ca. 30 minutter fra flyplassen på øya.

Hvorfor Hotel L’Archipel?
Her finner man roen i vakre omgivelser kombinert med personlig service og kreolsk stil. Med en fantastisk historie og stamtavle som et av øyas eldste og fineste hoteller, har hotellet inkludert historien fra generasjoner av reisende fra hele verden i over 30 år i sitt design og utforming.

Hotellet ligger på vakker og skjermet strand, på enden av den vakre Côte d’Or stranden. Man kan vandre langs stranden til tettstedet som bærer samme navn.

L’Archipel har en grønn profil og har innført et program for håndtering av matavfall for å komplettere sin bærekrafts-praksis, de arbeider også med miljøvennlig kraftproduksjon og miljøvennlige rengjøringssystemer.

Romkategorier

Hotellet tilbyr Family Suiter, Senior Suiter, Deluxe rom og Superior rom.
Alle rommene ligger i en vakker og velstelt tropisk hage med utsikt over hotellets private strand.
Alle rommene har WiFi, TV, minibar, aircondition, hårtørker og kaffe-/ te fasiliteter (romservice) og møblert terrasse/ balkong. Deluxe rom og Senior Suite har separat badekar/ dusj og safe. Family Suitene har separat soverom og oppholdsrom og to bad.

Fasiliteter

Svømmebasseng
2 restauranter
Bassengbar
In-room SPA-service

Anse Lazio

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!