Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa er et flott boutiquehotell , nord på øya Mahé. Hotellet er et lite “hideaway” for de som ønsker kvalitet i rolige og naturskjønne omgivelser. Hotellet ligger ca. 30  – 40minutters med bil fra Seychellenes internasjonale flyplass.

Hvorfor Northolme?
Et meget flott hotell og romantisk “gjemmested” i tropiske omgivelser. Et nydelig boutique hotell med kun kun har 56 rom/villaer. Anbefales spesielt for par og for bryllupsreisen. Flott utsikt til sjøen fra de fleste  terrasser/balkonger og fellesarealer, og hotellet er omgitt av vakker tropisk vegetasjon. En liten strand med granittformasjoner og palmer finnes på eiendommen. Et hotell for dere som ønsker et intimt bosted med meget god kvalitet.
Hotellet har rom/suiter med og uten basseng, samt 1 stk. 2-soveroms  villa for familier eller venner som reiser sammen. Vi kan arrangere bryllup på hotellet, vi ordner med papirgodkjenning og vielsen er gyldig her hjemme i Norge.

Romkategorier

20 King Sunset Villas
06 King Oceanview Villas
14 King Premium Oceanfront Villas
09 Grand Ocean View Villa with Infinity Pool
06 Signature Grand Oceanfront Pool Villa
01 Two Bedroom Oceanfront Pool Villa

Fasiliteter

3 restauranter & barer
Svømmebasseng, trimrom og SPA
Snorkeling, kayak, utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!