Denis Private Island

Denis Private Island er en nydelig førsteklasses privat øy på Seychellene, med konseptet “One Island – One Resort”. Man kommer seg til øya med fly fra hovedøya Mahé, som tar ca. 30 minutter. Nyt eksotiske Seychellene med barfot luksus på øya som er ca. 1900 meter lang og 1500 meter bred.

Hvorfor Denis Island?
Dette er virkelig en naturelsker sitt paradis! Øya er velsignet med et nydelig klima – her finnes kilometer med de vakreste, hvite og uberørte strender og blåeste laguner. Her finner du ditt private paradis! Nydelige korallrev, fisk i alle farger, skilpadder på land og i vann med mer. Lån hotellets sykler og opplev denne lille vakre øya. Passer perfekt for par på romantisk ferie, bryllupsreiser og for familieferien med både store og små barn.

Rom/Villaer

3 stk. Beach Cottage
10 stk. Deluxe Beach Cottage
10 stk. Beachfront Spa Cottage
1 stk. Beach Villa (med plunge pool)

Fasiliteter

Svømmebasseng
Restaurant og bar
Massasje
Land- og vannsportaktiviteter inkl. PADI dykkesenter og fiskebåter
Tennisbane
Øya har flere husdyr. Disse er populære bekjentskap, spesielt for de minste. Ungene er velkommen til å treffe dyrene samt å bli med å hente egg til frokost. Øya har også egen  grønnsakshage og frukt - sunt, godt og kortreist.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!