Chalets d Anse Forbans

Chalets d Anse Forbans er et pent og velholdt self-catering anlegg som ligger ved en langstrakt sandstrand sør-øst på hovedøya Mahé. Man kommer seg hit fra Seychelles internasjonale flyplass med privat transport som tar cirka 20 minutter. Anlegget ligger ved en vakker sandstrand som er velegnet for både bading og snorkeling. Rundt mai og oktober hvert år klekkes skilpadde egg på stranden, og du kan være vitne til at de små hawksbill skilpaddene finner veien til havet.

Hvorfor dette selvcatering anlegget?
Stedet tilbyr moderne, budsjettvennlig og komfortabel overnatting med self-catering. Her får man et opphold ved en vakkert strand, og et fantastisk område til rimelige priser. Anlegget er familiedrevet og de har også et stort fokus på familieferie. I nærheten finner du supermarkeder og ulike restauranter – her ligger alt til rette for en avslappende og deilig ferie!

Anlegget har totalt 14 bungalower fordelt i forskjellige kategorier

Romkategorier

Self-Catering Beach Bungalow
Standard Bungalow
Family Bungalow Chalet

Fasiliteter

Mulighet for leie av grill, bil og vask av klær
Utsalg av drikkevarer og brød i nærheten
Fult utstyrte leiligheter for selv-catering

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!