White Pearl Resort

White Pearl Resort er et flott førsteklasses hotell med beliggenhet på en mange kilometer lang sandstrand helt syd i Mosambik. Kort kjøretur fra grensen til Sør-Afrika. Beliggenheten gjør det ideelt å kombinere med rundreise i Sør-Afrika og kanskje spesielt med safari rett syd for grensen, f.eks. &Beyond Phinda med sine lekre safari lodger; Forest Lodge, Mountain Lodge og Vlei Lodge.

Hvorfor White Pearl?
Hotellet er et bosted som ønsker familier velkommen, men som vi synes passer spesielt godt for par og for bryllupsreise. Et rolig, blått hav med en endeløs uberørt strand, dekorert med fortryllende omgivelser av frodig og grønn vegetasjon. Er du heldig kan du i perioden november til februar se skilpadder legge egg og egg klekkes langs stranden.
Vi har selv bodd på White Pearl og deltatt på bl.a. dykketurer i området – kontakt oss for skreddersydd og tilrettelagt reise etter ønske.

Hotellet har totalt 22 rom fordelt i forskjellige romkategorier.

Romkategorier

Beach Pool Suites
Pool Suites

Fasiliteter

1 restaurant og 3 barer
Svømmebasseng, Spa
Land- og vannsportaktiviteter
Dykkesenter (PADI)

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!