Trou Aux Biches Beachcomber Hotel

Trou Aux Biches Beachcomber Hotel er et førsteklasses hotell som ligger på en 2 km. lang strekning med fin sandstrand på nordvestkysten av Mauritius. Hotellet ligger mellom hovedstaden Port Louis og den hyggelige byen Grand Baie, hvor man finner gode shoppingmuligheter og lokale restauranter. Hotellet er en del av Beachcomber kjeden.

Hvorfor anbefaler vi hotellet?
Stort og velholdt hotellområde med lekre rom og villaer, som har en touch av tropisk eleganse. Her finnes flere gode restauranter med utsøkt mat og drikke. Alt dette kan nytes i en unik atmosfære med fokus på plass, sinnsro og det å være i ett med naturen. Et godt alternativ for både voksne par på romantisk ferie og for familier som ønsker å bo og spise bra når de er på Mauritius. Flere aktiviteter både i vann og på land for en aktiv ferie.
Et ideelt hotell for flere generasjoner som vil reise på ferie sammen, men fine romtyper og gode fasiliteter for hele storfamilien.
Hotellet passer også for par, bryllupsreisen og for selve bryllupet – kontakt oss gjerne for mer info.

Hotellet har totalt 333 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

Junior Suite
Tropical Junior Suite
Tropical Junior Suites
Family Suite
Beach Front Suite m/basseng
Beachfront Senior Suite m/basseng
2-soveroms Villa m/basseng
3-soveroms Villa m/basseng

Fasiliteter

6 restauranter og 2 barer
Svømmebasseng, spa og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
HEAD Tennis Academy med 6 flombelyste baner
Dykking
Barneklubb

restaurant på stranden

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!