Sugar Beach

Førsteklasses hotell beliggende på flott 1,5 km lang sandstrand på vestkysten av Mauritius. Kort avstand til butikker og restauranter i Flic-en-Flac området. Det tar ca. 25-35 minutters kjøring til Mauritius hovedstad Port Louis og ca. 1 time fra flyplassen. Hotellet hører til kjeden Sunlife som har flere hotell på Mauritius.

Hvorfor Sugar Beach?
Et elegant hotell beliggende på en hvit og fin sandstrand med turkisblått og klart vann, langs vestkysten med vakre solnedganger!
Hotellet ligger ikke langt fra Flic-en-Flac, kjent for forskjellige aktiviteter i vann og på land, samt lokale restauranter og butikker. Hotellet har en plantasjeinspirert stil som balanserer det tradisjonelle med moderne komfort, og kan som har panoramautsikt mot havet. Anbefales for romantisk par ferie og for familier og flere generasjoner som ønsker ferie i paradis!
Hotellet byr på halvpensjon, fullpensjon eller All Inclusive. Deres All Inclusive program inkluderer også 3 restauranter på nabohotellet La Pirogue.

Hotellet har totalt 238 rom fordelt i forskjellige kategorier.

Romkategorier

Family rom (80 m2)
Deluxe Seaview rom (40 m2)
Deluxe Beach Front rom (40 m2)
Premium Sea View rom (50 m2)
Premium Beachfront rom (50 m2)
Premium Suite (100 m2)
Executive Beach Front Suite (100 m2)

Fasiliteter

3 restauranter og 4 barer
The Tea Room
Svømmebasseng, Cinq Mondes SPA, treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Dykkesenter (PADI)
Golf (Ile aux Cerfs Golf Club og Tamarina Golf Club
Sunlife Kids Club (2 - 11 år, barn mellom 2 og 3 år må følges av en voksen)
Sunlife Teens Club (12 - 17 år)

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!