Sands Suites Resort & Spa

Sands Suites Resort & Spa er et godt mellomklasse/moderat førsteklasses hotell som ligger i en fin tropisk hage ved en 250 meter lang strand på vestkysten på Mauritius, ikke langt fra Flic-en-flac med sandstrand, restauranter og barer. Hotellet ligger ideelt til for vakre solnedganger og passer fint for en ferie hele året nettopp p.g.a. beliggenheten.

Hvorfor Sands?
Hotellet har flott beliggenhet på vestkysten av Mauritius, i Tamarin Bay, og med utsikt mot Black River og fjellet Le Morne. Lokalisert i Wolmar, rett syd for den lange og kjente stranden Flic-en-Flac, med mange aktiviteter både i vann og på land. Hotellet er senter for avslapning, stillhet og fred. Passer for barnefamilier og par på romantisk ferie, eller for bryllupsreise. Passer også godt for barnefamilier som vil vekk fra en ketisk hverdag. Området er kjent for flokker med delfiner. Muligheter for utflukter med båt hvor man kan se og/eller svømme i område med delfiner som koser seg i sitt rette element.

Vi kan arrangere bryllup på stranden eller hotellområdet.

Hotellet har totalt 90 rom fordelt i forskjellige romtyper.

Rom/Villa

Superior Suiter
Deluxe Suiter
Beachfront Suiter
Executive Suite

Fasiliteter

3 restauranter og 1 bar
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Tennis
Dykkesenter (PADI)
Barneklubb fra 4-12 år

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!