Royal Palm

Royal Palm er et luksuriøst hotell på en hvit vakker sandstrand i Grand Baie, nordvest på Mauritius. Hotellet er medlem av “The Leading Hotels of the World”, og fører luksus på høyt nivå. Hotellet ligger cirka en time og ti minutters kjøring fra Mauritius internasjonale flyplass.
Hotellet er en av kun ni offisielle 5* Luxury hotell på Mauritius.

Hvorfor Royal Palm?
Nydelig hotell med meget god service, på en av de flotteste adressene på Mauritius. Hotellet utøver perfeksjonisme fra start til slutt. Her har man kritthvite strender og turkisblått hav – nyt en avslappende atmosfære under de svaiende palmene. Velkommen til et tropisk paradis! Hotellet serverer måltider i verdensklasse, og her er alle råvarer nøye utvalgt av hotellets egen kokk.

Hotellet passer spesielt godt for romantisk ferie for par og for bryllupsreise. Man kan også velge å arrangere bryllupet sitt her. Ønsker man å ankomme hotellet med stil er det muligheter for transport i helikopter.

Hotellet har totalt 69 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

Junior Suites
Tropical Suites
Ocean Suites
Palm Suites
Garden Suites
Senior Suites
Penthouse
Presidential Suites
Royal Suites

Fasiliteter

3 restauranter og 1 bar - dresskode: dagtid casual/kveldstid elegant
Svømmebasseng, spa og sportssenter
Land- og vannsportaktiviteter, samt utflukter
Barneklubb - 3 til 12 år

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!