LUX* Le Morne

LUX* Le Morne er et meget godt førsteklasses hotell som ligger sørøst på øya Mauritius i Det indiske hav. Det tar ca. 1 time og 15 minutter fra flyplassen til hotellet (ca. 60 km).

Hvorfor LUX* Le Morne?
Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved foten av det majestetiske fjellet Le Morne, som også beskytter hotellet fra mye vind. Le Morne står på UNESCO`s verdensarvliste og en fottur på dette fjellet er et “must” om man liker ferier med den type aktivitet. Dersom man ønsker en totalt avslappende ferie har hotellet en 600 meter lang sandstrand man kan nyte til det fulle. Ønsker man aktiviteter i vann er det ikke langt til en turkisblå lagune ideell for både svømming og snorkling. Hotellet står i stil til den tropiske og frodige naturen rundt, og smelter godt inn i omgivelsene. Anbefales for familier, par på romantisk ferie og for bryllupsreise.

Hotellet har totalt 149 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

Superior Rooms
Prestige Junior Suiter
Junior Suiter (passer for familier da de er interconnecting/dør i mellom)
Sunset Junior Suite
Ocean Junior Suites

Fasiliteter

4 restauranter (Thai/East, Vegetar/Keen on Green, hovedrestaurant/The Kitchen og The Beach)
2 barer, Cafe og Iskrem Parlor.
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Kids Club fra 3-11 år

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!