La Pirogue Resort & Spa

La Pirogue Mauritius er et meget godt og sjarmerende mellomklasse hotell beliggende på flott sandstrand på vestkysten av Mauritius, nær Flic-en-Flac. Kort avstand til butikker og restauranter i Flic-en-Flac, ca. 25-35 minutters kjøring til Port Louis og ca. 1 time fra flyplassen.

Hvorfor La Pirouge?
Hotellet er lokalisert langs vestkysten der man kan oppleve den fantastiske solnedgangen. Omgitt av turkist hav kan La Pirogue tilby en flott opplevelse, og dette er kjent som den mest værsikre delen av øya. Hotellet har lokale farger og dekor, og ligner en tradisjonell fiskerlandsby, med autentisk mauritisk sjarm. Hver bungalow har stråtak og ligner en lokal fiskebåt. Dette boho-chic-hotellet ligger blant palmetrær med kokosnøtter, og er omgitt av en frodig hage og har en avslappet atmosfære. Perfekt for både familier og par.

Ønsker dere å kombinere med andre hotell med ulik kvalitet og beliggenhet kan vi anbefale søsterhotellene Ambre, Long Beach og Sugar Beach. Sugar Beach ligger rett ved siden av La Pirogue og de som ønsker kan benytte fasilitetene på dette hotellet (bordbestilling nødvendig).

Hotellet har totalt 248 rom fordelt i forskjellige rom kategorier

Rom kategorier

Garden Bungalow (25 m2)
Premium Garden Bungalow (25 m2)
Beach Pavilion (35 m2)
Garden Family Bungalow (50 m2)
Deluxe Beach Family Pavilion (70 m2)
Duke of Edinburgh Suite (78 m2)

Fasiliteter

2 restauranter og 3 barer, cafe og Beach Service (samt restauranter og barer på nabo- og søsterhotellet Sugar Beach).
Svømmebasseng, spa og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Tennis
Dykkesenter (PADI)
Barneklubb fra 2-11 år (2-3 år må følges av foreldre/barnepasser)
Ungdomsklubb 12 - 17 år
Utflukter, havfiske m.m. Boutique. Konferansefasiliteter.
Golf på Ile aux Cerfs og Tamarian (gratis green fee)

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!