Aktiviteter på Mauritius - Dagstur på Catamaran

Dagstur med Catamaran på vestkysten av Mauritius

Ved det rolige blå vannet vest på Mauritius venter total avslapning! Bli med på en dagstur der stikkord for denne aktiviteten er; avslappende, solrikt og fantastisk!

Når catamaranen gjør seg klar for avgang fra fastlandet kan man nyte utsikten til Black River mountain og Le Morne mountain, som for øvrig står på UNESCO`s verdensarvliste. Se for dere kombinasjonen av grønt landskapet og alle farger av grønt og blått, fra den krystallklare lagunen – eksotisk natur på Mauritius!

Tamarin Bay

Hold øynene åpne for blant annet delfiner som ofte er å se på vestkysten av Mauritius.
Det legges opp til et stopp ved revet, rundt to meter dypt, som huser fargefulle fisker og små krepsdyr. Ta på dere snorkleutstyret og se etter "butterfly fish" og "trumpet fish", og nyt synet av koralltoppene spredt ut over den hvite sanden.

Det serveres lunsj ombord på catamaranen.

Bénitiers Rock

Videre tar vi turen til det beryktede Bénitiers Rock, som befinner seg midt i den turkisblåe lagunen. Båten ankrer så tett på steinen som det lar seg gjøre, kommer an på tidevannet. Her kan man ta flotte bilder.

Utforsk på egenhånd

Ved Bénitiers Island kan man fra catamaranen gå over til en fiskebåt som tar deg med inn til øya og stranden. Her kan man sole seg, eller utforske øya. Vi kan treffe på lokale som blant annet selger stråhatter, smykker laget av skjell og sarong m.m. Det er selvfølgelig mulig å oppholde seg på catamaranen. Bruk havet som basseng!

Kveldstid

Senere på kvelden vil vinden sette seilet i gang og man seiler tilbake til havnen. Nydelig atmosfære med solnedgang i horisonten. Man kan få en drink og hygge seg med de andre passasjerene ombord.

Takk for turen!

Paradisreiser hjelper dere med å booke aktiviteter. Noen aktiviteter kan være lurt å forehåndsbestille, før reisen, da det ofte kan være fullt. Kontakt oss for mer informasjon.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!