Aktiviteter på Mauritius - Contrastes & Nuances

Contrastes & Nuances – Oppdag det ville sør på Mauritius! En “Must do” ekskursjon som fokuserer på å oppdage det nydelige landskapet sør på øya. Her er det flere attraksjoner man kan begi seg ut på. Fantastiske opplevelser på Mauritius! Utfluktene tilbyr også lunsj på en valgfri restaurant. Se under for mer informasjon om stedene og restaurantene.

Trou aux Cerfs

Den sovende vulkanen med de veldefinerte kjeglene og det utdødde krateret. Det er 605 m høyt og ligger i byen Curepipe. Krateret er ca. 350 meter i diameter og ca. 80 meter dypt. Her kan du også få panoramautsikt over Floreal.

Curepipe

Nest største byen på øya. Ligger sentralt på Mauritius og er også kjent som "La Ville Lumière" - "The Town of light". Byen var den første på Mauritius som skulle benytte seg av elektrisitet. Curepipe er direkte oversatt som "rensing av røret" - troen er at navnet ble gitt av reisende og soldater på 1900-tallet. De reiste da gjerne hovedhavnene; hovedstaden Port Louis og Grand Port for å fylle opp rørene i Curepipe.
Bare noen få minutter fra Curepipe ligger Floreal Square - et vakkert sted å handle. Adamas; for duty free smykker, Floreal Square; for tekstil, Voilier de L'Océan; for skipsmodeller ...

Grand Bassin

En innsjø som ligger i et fjellområde, dypt i det frodige området Mauritius.
Her er finnes det mest hellige stedet, på øya Mauritius, for hinduismen. Mange pilegrimer går fra sine hjem til dette stedet for å samle vann som de skal tilby til Lord Shiva for Maha Shivaratri-feiringen.

Black River Gorges

En stor park som ble proklamert som naturreservat i 1994. Dette er den største nasjonalparken på Mauritius. Fra Plaine Champagne, det sentrale platået er det en fantastisk utsikt over Black River Gorges, der parken beskytter den resterende urskogen som fortsatt finnes på Mauritius.

Chamarel Seven Coloured Earth

Dette stedet er skapt av vulkanske steiner som er kjølt ned på forskjellig temperaturer. Dette gir et fantastisk landskap med flere mønstre av farger.

Valg av lunsj

Lunsj på Rhumerie de Chamarel - restauranten L'Alchimiste er en eksklusiv restaurant som spesialiserer seg på unik mat. Maten er tilberedt med lokale produkter hentet fra selve eiendommen. En typisk meny kan inkludere eksotiske delikatesser som grønnsak som kalles for "Palm Heart" eller retter med hjort og vill gris.
Lunsj på Le Chamarel Restaurant - restauranten har en av øyas mest spektakulære utsikter -  ligger høyt opp på Black River mountains. Fantastisk beliggenhet med utsikt over sørkysten, fra Le Morne til Black River. Restauranten serverer europeisk mauritisk fusjonsmat.

Paradisreiser hjelper dere med å booke aktiviteter. Noen aktiviteter kan være lurt å forehåndsbestille, før reisen, da det ofte kan være stor pågang.
Kontakt oss for mer informasjon.

 


Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!