The Sun Siyam Iru Fushi Maldives

The Sun Siyam Iru Fushi er et godt førsteklasses hotell som ligger i Noonu Atoll. Hotellet har vunnet flere priser, blant annet World Travel Award 2017, for “Indian Ocean`s Leading Family Resort”. Man kommer seg hit med sjøfly fra Male internasjonale flyplass som tar ca. 45 minutter.

Hvorfor The Sun Siyam Iru Fushi?
The Sun Siyam Iru Fushi er en nydelig øy med frodig tropeskog og langstrakte kritthvite strender. Øya er blant de større hotelløyene på Maldivene, og kan tilby et meget godt utvalg av ulike fasiliteter for både voksne og barn.

The Sun Siyam Iru Fushi har ti ulike restauranter som serverer mat fra flere forskjellige land. Her kan man blant annet nyte deilige smaker fra det franske, indiske, vietnamesiske, maldiviske og italienske kjøkkenet. Øyen har også sitt eget “La Cremerie”, som serverer hjemmelaget iskrem til store og små. Her er mulighetene mange, og det lønner seg å reservere bord på forhånd.

Sun Siyam Iru Fushi er en favoritt for familieferie, men det kan også anbefales for voksne par og en romantisk bryllupsreise!

Hotellet har totalt 221 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

Beach Villa
Deluxe Beach Villa
Deluxe Beach Villa med basseng
Family Deluxe Villa med basseng
Pool Beach Villa
Water Villa
Horizon Water Villa
Infinity Water Villa
Sunset Horizon Water Villa
Hidden Retreat
Aqua Retreat
Celebrity Retreat

Fasiliteter

Flyplasslounge
10 restauranter (buffet og a la carte) og 4 barer
Basseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportsaktiviteter
Tennisbane og minigolf
Barneklubb
Inkludert WIFI
PADI dykkesenter og utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!