Sun Siyam Iru Veli

Sun Siyam Iru Veli ligger på øya Aluvifushi i South Nilandhe Atoll. Øya har fløyelsmyke hvite sandstrender og har sin egen flotte lagune. Hotellet er omgitt av det spektakulære havet så langt øyet kan se. Man kommer seg hit med sjøfly fra Male internasjonale flyplass som tar ca. 40 minutter.

Hvorfor Iru Veli?
Hotellet er et tropisk fristed hvor man både kan slappe av og ha tilgang til en rekke land- og vannsportaktiviteter. Velg mellom stilige strand villaer eller vannvillaer som står på påler ute i vannet. Villaer med og uten basseng. Her får man et elegant design kombinert med komfort. Hotellet passer fint for familieferie (familiesuiter med 1 eller 2 soverom), men anbefales også for voksne par og en romantisk bryllupsreise (flotte villaer og suiter med basseng, langs stranden eller på påler ute i vannet)!

Skal dere ha et lenger opphold og vil kombinere øyer kan søsterhotellet Sun Siyam Vilu Reef være et alternativ. Disse øyene ligger i båtavstand fra hverandre. Begynne med en strandvilla på Vilu Reef og avslutte med en villa på påler med basseng på Iru Veli.

Hotellet har flere suiter/villaer i ulike kategorier.

Les mer her om bærekraft, ansvarlighet og Travelife Life sertifisering.

Fasiliteter

3 restauranter og 2 barer
Basseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Barneklubb fra 3-12 år

Romkategorier

Beach Suite with Pool
Family Beach Suite with Pool
Sun Aqua Sultan Suite
Grand Beach Suite
King Beach Suite (2 bedroom)

Ocean Suite with Pool
Dolphin Ocean Suite
Grand Ocean Suite
King Ocean Suite (2 bedroom)
King and Grand Suites

Soverom med ekstra sovesofa
Soveroms og trapp ned til sofa og bord
massasje for 2
Suite med soverom og stue på stranden

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!