Sun Aqua Vilu Reef

Sun Aqua Vilu Reef er et førsteklasses hotell i South Nilandhe Atoll, ca. 145 km sør for Male. Man kommer seg til øya med sjøfly fra Male internasjonale flyplass som tar ca. 35 minutter.

Hvorfor Sun Aqua Vilu Reef?
Hotellet ligger på en liten og intim øy, noe som gir hotellet en rolig og avslappende atmosfære. Hver dag nyter man vakker utsikt til bassenget, lagunen eller havet, enten man velger å bo i et av hotellets luksuriøse villaer på stranden eller på påler ute i vannet. Hotellet har stor fokus på at man som gjest skal finne roen og koble av i de vakre omgivelser – med de vakre kritthvite strendene, det blå havet og de svaiende palmene bør ikke dette bli et problem. Unn deg et besøk på hotellets spa, bestill en utflukt til familien eller ta på deg dykkemasken og utforsk livet under havoverflaten, her finnes det noe å gjøre for enhver smak. 

Sun Aqua Vilu Reef tilbyr en rekke ulike rom kategorier. Flere av disse passer for en romantisk kjæreste-tur og bryllupsreise, men hotellet har også romslige villaer som passer for en rolig og avslappende familieferie på Maldivene.

Hotellet har totalt 103 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom / villaer

Beach Villa
Deluxe Beach Villa
Jacuzzi Deluxe Beach Villa
Reef Villa
Sunset Reef Villa
Aqua Villa
Deluxe Beach Villa med basseng
Sun Aqua Pool Villa
Aqua Suite
Grand Reef Suite

Fasiliteter

4 restauranter (buffet og a la carte) og 2 barer
Basseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportsaktiviteter
Tennisbane
Barneklubb
PADI dykkesenter og utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!