Kuramathi Island Resort

Kuramathi Island Resort er et meget godt mellomklasse/førsteklasses hotell som ligger i Radshoo Atoll. Øya er en av de største øyene på Maldivene med en lengde på ca 1,8 km. Man kommer seg hit med sjøfly fra Male internasjonale flyplass som tar ca. 20 minutter, eller båt som tar 90 minutter. Man må benytte seg av samme transport tur/retur.

Hvorfor Kuramathi Island Resort?
Hotellet har en frodig og tropisk vegetasjon, uendelige sandbanker, lange kritthvite strender og en vakker lagune med et eget husrev. Her kan man nyte late dager på stranden under palmene med en god bok, eller hva med å avlegge hotellets eget SPA et besøk? Hotellet tilbyr også et stort utvalg av aktiviteter og utflukter. Her kan man blant annet prøve seg på dykking, vindsurfing, stand-up-padlebrett, surfing og kajakk. Hotellet har et stort utvalg av gode restauranter og barer. Nyt en ferskbrygget kaffe i hotellets egen Coffee Shop, eller reserver et bord på en av hotellets ni ulike a là carte restauranter – her finnes noe for enhver smak. Det tilbys to forskjellige All Inclusive pakker: Basic All Inclusive og Select All Inclusive. 

Øya kan man kombinere med en av de mindre øyene på Maldivene. Vi anbefaler øya for kjærestetur, bryllupsreise og familieferie.

Hotellet har totalt 360 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Rom/villaer

Beach Villa
Beach Bungalow
Superior Beach Villa
Deluxe Beach Villa
Two-Bedroom Beach Houses
Water Villa
Deluxe Water Villa
Water Villa med basseng
Pool Villa
Thundi Water Villa med basseng
Honeymoon Pool Villa

Fasiliteter

12 restauranter (buffet og a la carte) og 7 barer
Basseng, barnebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Tennisbane
Barneklubb - 3 til 12 år
PADI dykkesenter og utflukter

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!