Hurawalhi Island Resort

Hurawalhi Island Resort er et luksuriøst hotell som ligger i i Lhaviyani Atoll. Hotellet aksepterer gjester fra 15 år. For å komme seg til øya tar man sjøfly fra Male internasjonale flyplass, ca. 40 minutter.

Hvorfor Hurawahli?
Hotellet er omgitt av lange kritthvite strender og et fantastisk husrev. Ønsker man å holde seg over vann finnes det en rekke andre fasiliteter man kan benytte seg av. Hotellet har fotball, volleyball-og tennisbane, i tillegg til et fullt utstyrt treningsanlegg hvor det tilbys ulike gruppetimer. I tillegg har hotellet er stort fokus på bærekraft. De har flotte tiltak for å ta vare på økosystemet – som gjestene også kan ta del i. På”Marine Biology Center” jobber ansatte kontinuerlig for å ta vare på blant annet korallrev. 

Hotellet er kjent for å huse verdens største undervannsrestaurant: “5.8 Undersea Restaurant”. Nyt den utsøkte maten og den nydelige vinen fra hotellets vinkjeller, til utsikten av fargerik fisk og koraller. Dette er en opplevelse og et syn man sent vil glemme!

Hotellet er delikat gjennomført, og passer perfekt for bryllupsreise eller par. 

Hotellet har totalt 90 rom fordelt i forskjellige rom kategorier.

Rom/villaer

Ocean Villa - på påler ute i vannet
Ocean Villa Romantic - på påler ute i vannet
Beach Pool Villa
Beach Sunset Pool Villa
Ocean Pool Villa - på påler ute i vannet

Fasiliteter

3 restauranter (buffet og a la carte) inkl. en undervanns restaurant, 3 barer
Basseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportsaktiviteter
Tennis, volleyball, badminton- og fotball/futsal
Manta Trust Marinbiology Centre
PADI dykkesenter og utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!