Hurawalhi Island Resort

Hurawalhi Island Resort er et førsteklasses hotell som ligger på øya Hurawalhi i Lhavivani Atoll. Hotellet aksepterer gjester fra 15 år. For å komme seg til Hurawalhi Island Resort tar man sjøfly fra Male internasjonale flyplass, ca. 40 minutter.

Hvorfor Hurawahli Island Resort?
Hurawahli Island er omgitt av lange kritthvite strender og et fantastisk husrev. Området er spesielt kjent for hvalhai og djevelrokke, og passer ypperlig for de som interesserer seg for livet under havoverflaten. Ønsker man å holde seg over vann finnes det en rekke andre fasiliteter man kan benytte seg av. Hotellet har fotball, volleyball-og tennisbane, i tillegg til et fullt utstyrt treningsanlegg hvor det tilbys ulike gruppetimer.

Hotellet er kjent for å huse verdens største undervannsrestaurant: “5.8 Undersea Restaurant”. Nyt den utsøkte maten og den nydelige vinen fra hotellets vinkjeller, til utsikten av fargerik fisk og koraller. Dette er en opplevelse og et syn man sent vil glemme!

Hotellet er delikat gjennomført, og passer perfekt for bryllupsreise,  par eller for dykketur med vennegjengen. 

Hotellet har totalt 90 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Beach Villa
Beach Sunset Villa
Beach Sunset Pool Villa
Ocean Villa Romantic - på påler ute i vannet
Ocean Villa - på påler ute i vannet
Ocean Pool Villa - på påler ute i vannet
Ocean Sunset Pool Villa - på påler ute i vannet

Fasiliteter

Flyplasslounge
3 restauranter (buffet og a la carte) og 3 barer
Basseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportsaktiviteter
Tennis, volleyball, badminton- og fotballbane
Marinbiologisk senter
PADI dykkesenter og utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!