Mahali Mzuri

Mahali Mzuri betyr “fint sted”, og det bærer så til de grader sitt navn med rette! En nydelig camp, og en del av Sir Richard Bransons utvalg av luksuriøse camper. Campen ligger i Motorogi og Olare Conservancy i den nordlige delen av Masai Maras økosystem. Motorogi og Olare Orok er spennende områder på over 13,500 hektar, som gjester kan utforske enten til fots eller med bil sammen med meget dyktige guider.

Hvorfor Mahali Mzuri?
Campen har en meget god beliggenhet i en utrolig vakker dal som er rik på dyreliv. Mahali Mzuri er hjem til mange spennende dyr, bl.a. elefanter, sebra, løver, sjiraffer, bøffel, gaseller, leopard, gepard, flodhest, hyener, en rekke fuglearter og mye mer. Den fantastiske og luksuriøse campen byr på utrolige opplevelser. Her kan du ligge i bassenget mens du nyter Champagne og se løvene jakte – på samme tid! Spesielt i perioden ca. juli – september kan man være heldig å oppleve “The Great Migration”, hvor ca. 2-3 millioner gnu, gaseller og sebra vandrer inn i Masai Mara fra Serengeti. Dette er en opplevelse utenom det vanlige.

Campen har totalt 12 luksuriøse “telt”.

Les mer om Campen

Telt med plass til 2 voksne
Telt med plass til  2 voksne og 2 barn
Teltene har baderom med vannklosett, dusj og badekar.
Terrasse med sittegruppe og solsenger

Fasiliteter

Bostedet har en hyggelig liten restaurant med afrikansk og internasjonal meny, bar med godt utvalg
Stjernekikkert
Svømmebasseng og eget SPA.
Campen tilbyr også gratis wifi.
Restaurant og bar.
Boma/bålsted finner man i hjerte av campen

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!