Karen Blixen Camp Safari

Karen Blixen Camp Safari

Karen Blixen Camp er en safari Lodge, en av våre favorittlodger i Masai Mara – anbefales varmt til både par og barnefamilier! Les mer om lodgen her.
For å komme seg hit tar man fly fra den lokale flyplassen i Nairobi, Wilson flyplass, til Masai Mara. Husk å ha kamera tilgjengelig om bord på flyvningen, dere vil se noen flotte motiver fra flyvinduet!

Varighet: 3 netter

Forslag til program

Dag 1: Nairobi - Karen Blixen Camp

Dere blir møtt på Nairobi Internasjonale flyplass ved ankomst og kjørt Daphne Sheldrick Elephant Orphanage hvor dere får oppleve hvordan foreldreløse elefanter blir tatt vare på før de slippes fri igjen, deretter lunsj på Carnivore Restaurant i Nairobi før dere blir kjørt til Wilson flyplass hvor flyet går til Masai Mara; Husk å ha kamera tilgjengelig om bord på flygningen, dere vil se noen flotte motiver fra flyvinduet!

Innsjekk på Karen Blixen Camp og litt tid til å slappe av før dere skal ut på deres første ettermiddags safari.
Middag og overnatting ved flotte Karen Blixen Camp.

Dag 2: Karen Blixen Camp, Masai Mara

Tidlig morgensafari før frokost på Karen Blixen Camp.
Lunsj.
Ettermiddagssafari senere på dagen.
Nyt campens fasiliteter mellom safariene!
Middag og overnatting ved Karen Blixen Camp.

Dag 3: Karen Blixen Camp - Nairobi

Morgensafari, frokost og lunsj før dere tar farvel med vakre Karen Blixen Camp for denne gang.
Flyreise til Wilson flyplass hvor dere blir møtt og kjørt til Nairobi Internasjonale flyplass.

Takk for turen!

Aktiviteter på Karen Blixen Camp

En rekke aktiviteter arrangeres ved campen og kan bestilles på stedet; fottur, måltider i ”bushen”, ballongsafari med mer (- vi anbefaler at man forhåndsbestiller ballongsafari grunnet begrenset kapasitet – kontakt oss for pris og beskrivelse).
Spesiell anledning? Spør på lodgen om de kan arrangerer en romantisk middag på terrassen til teltet deres! Lodgen har stort fokus på økoturisme og ansvarlig turisme, de har en egen kokkeskole for lokal ungdom og solcellepark. Alle gjestene får tilbud om å bli med på en ”Ecotour” på lodgens område (ca. 1 time) hvor man kan lære om planter og dyr som har sitt naturlige habitat i området.

Det er viktig å informere om at alle våre safarireiser skreddersys. Dette tilbudet kan forlenges enten om dere ønsker flere netter på fantastiske Karen Blixen Camp og Masai Mara, eller om dere ønsker å forlenge reisen med strandferie ved kysten av Kenya, på Zanzibar eller i kombinasjon med noen av våre andre spennende destinasjoner som for eksempel eksotiske Seychellene, eller avslappende og vakre MaldiveneKontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 

to hannløver ligger i gresset

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!