Sani Club

Sani Club ligger omkranset av gamle olivenlunder, omkringliggende grønne åser og asurblått hav;  En samling av lave bungalower med fantastisk utsikt mot Olympus-fjellet og Egeerhavet. De rolige omgivelsene suppleres med omfattende fasiliteter med høy kvalitet på dette førsteklasses hotellet. Her vil feriefølelsen treffe fra første øyeblikk, enten man velger et avslappende eller aktivt opphold. Hotellet har stort fokus på bærekraft og har fått World Travel Awards priser; World`s Leading Family & Beach Resort og World`s Leading Luxury Green Resort.

Hvorfor Sani Club?

Hotellet er et av fem hotell i den eksklusive Sani-kjeden som ligger side-om-side, omkranset av grønn furuskog, hvit sandstrand og asurblått hav, på en 7-km lang sandstrand på Kassandra-halvøya, en av Halkidikis tre halvøyer. Hotellene ligger i et 1000-dekar stort naturreservat bestående av skog, våtmarksområder og strender. Det er gangavstand mellom hotellene, men de ligger likevel nok spredt til at de beholder hvert sitt unike konsept og sin egenart: Her er det et hotellvalg for enhver smak!

Sani Club har en rolig atmosfære, og kun minutter fra hotellrommet kan man vandre langs hotellets 1 km lange, private sandstrand. Hotellet tilbyr hotellgruppens største dobbeltrom, og har også romslige suiter tilgjengelig for familier med inntil 2 soverom. Noen av suitene har hager eller privat basseng og alle fasiliteter man kan tenke seg.
Les mer om bærekraft her.

Rom/Villaer

59 Dobbeltrom (40m2)
24 Deluxe dobbeltrom, Private Garden (40m2)
56 Junior Suite Grand Balcony Sea View (40m2)
35 Junior Suite Private Garden (45m2)
40 Family Suite Grand Balcony Sea View (80m2)
4 One-bedroom Bungalow Suite Private Garden (55m2)
8 One-bedroom Bungalow Suite Private Pool (55m2)
14 Two-bedroom Bungalow Suite Private Garden (100m2)
13 Two-bedroom Bungalow Suite Private Pool (120m2)

Alle rommene har møblert terrasse, privat hage eller balkong. Baderom med dusj, badekar, hårføner og badekåper. Alle rom med dvd/ cd-spiller, flatskjerm-TV, WiFi (gratis), air-condition/oppvarming, safe, minibar, espressomaskin, kaffe-/ tekoker og gratis Rommene er utstyrt med Dream Beds og tilbyr putemeny for ekstra komfort.
24-romservice er tilgjengelig mot tillegg.
Sani Suite-Collection: Eksklusive fordeler og oppgraderte fasiliteter gjelder for gjester som bor i 1- og 2-soveroms Suiter.

Fasiliteter

4 restauranter (buffet og à la carte), 3 barer.
1 km privat strand rett foran hotellet (tildelt EU-Blue Flags for renslighet), med solsenger, parasoller og badehåndklær.
Strandservice.
Hovedbasseng, Infinity Pool og separat barnebasseng (alle oppvarmet).

Land- og vannsportaktiviteter.
Fotballakademiet - i samarbeid med Chelsea FCF.
Tennisakademiet - i samarbeid med Rafa Nadal Tennis Centre.
"Babewatch"-service (barnetilsyn) tilgjengelig for alle strender (gratis for de første 30 minuttene).
Sani Crèche Club (barnepass for barn 4 måneder - 4 år mot tillegg).
Melissa Mini Club for barn 4 - 11 år (morgen- og ettermiddagsprogram).
Ozon Teenage Club for tenåringer 12-17 år (aktiviteter i høysesongen).
"Touches of the World" Club Spa med oppvarmet innendørsbasseng, badstue, tyrkisk bad, biosauna og kaldtvanns-basseng.
Treningsstudio.
Gratis parkering.
Sani Market (dagligvare og nødvendigheter), samt ulike butikker som suvenirbutikk, minimarked, smykkebutikk og bokhandel, med mer, på Sani Marina kjøpesenter.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!