Sani Beach

Sani Beach ligger på Cape Sani, i harmoni med omkringliggende natur. En femstjerners hotellopplevelse for hele familien, med langstrakte strender og restauranter som dekker de fleste smakspreferanser, innen få minutters gange. Et stort hotell med et rikt utvalg av fasiliteter og aktiviteter tilpasset alle aldre.

Hvorfor Sani Beach?

Hotellet er et av fem hotell i den eksklusive Sani-kjeden som ligger side-om-side, omkranset av grønn furuskog, hvit sandstrand og asurblått hav, på en 7-km lang sandstrand på Kassandra-halvøya, en av Halkidikis tre halvøyer. Hotellene ligger i et 1000-dekar stort naturreservat bestående av skog, våtmarksområder og strender. Det er gangavstand mellom hotellene, men de ligger likevel nok spredt til at de beholder hvert sitt unike konsept og sin egenart: Her er det et hotellvalg for enhver smak.

Sani Beach er et veldrevet og romslig hotell med søkelys på å ta de rette valgene, hvilket har resultert i at hotellet er blitt merket med “Green Key Eco Label».  Hotellet er meget godt tilpasset familier, med et rikt utvalg av aktiviteter tilgjengelig for alle aldersgrupper, og et stort utvalg av familierom/ familieenheter i varierende størrelse fra 50 til 125m2. Hotellet er også godt egnet for par, og har et delikat spa, 4 restauranter og 6 barer.

I tillegg kan hotellets gjester på halv- eller fullpensjon benytte seg av 22 restauranter i måltidspakken på søsterhotellene i samme område, enten uten tillegg eller med kreditt på utvalgt a la carte (The Dine Around Program). Le mer om bærekraft her.

Rom/Villaer

134 Dobbeltrom (25m2)
112 Junior Suite (35m2)
8 Junior Suite Panorama (40m2)
64 Family Room (50m2)
20 One Bedroom Family Suite (50m2)
35 Two Bedroom Family Suite (75m2)
5 One Bedroom Family Suite Beach Front (70m2)
5 Two Bedroom Family Suite Beach Front (105m2)
3 Deluxe One Bedroom Family Suite (80m2)
6 Deluxe Two Bedroom Family Suite (125m2)

Alle rommene har møblert terrasse eller balkong, med utsikt over hagen eller Egeerhavet. Bad med dusj (badekar i suitene), wc, hårføner, badekåper og eksklusive badeprodukter fra Anne Semonin.
Alle rom med kaffe- og tekoker, dvd/ cd-spiller, satellitt-TV, wifi-tilgang (gratis), air-condition/ oppvarming, Nespresso-maskin og safe. Rommene er utstyrt med Dream Beds for ekstra komfort.
24-romservice er tilgjengelig mot tillegg.
Sani Suite-Collection: Eksklusive fordeler og oppgraderte fasiliteter gjelder for gjester som bor i 1- og 2-soveroms Suiter.

Fasiliteter

4 restauranter (buffet og a la carte), 6 barer.
Tre eksklusive sandstrender (tildelt EU-Blue Flags for renslighet), med solsenger, parasoller og badehåndklær.
Strandservice.
Ferskvannsbasseng (2.000m2), Infinity Pool, plaskebasseng og separat barnebasseng (alle oppvarmet).
Land- og vannsportaktiviteter.
Fotballakademiet - i samarbeid med Chelsea FCF.
Tennisakademiet - i samarbeid med Rafael Nadal Tennis Centre.
"Babewatch"-service (barnetilsyn) tilgjengelig for alle strender (gratis for de første 30 minuttene).
Sani Crèche Club (barnepass for barn 4 måneder - 4 år mot tillegg).
Sani Mini Club for barn 4 - 11 år (morgen- og ettermiddags-program).
Ozon Teenage Club for tenåringer 12-17 år.
Spa med innendørsbasseng, boblebad, badstue, dampbad, treningssenter og frisørsalong.
Gratis parkering.
Sani Market (dagligvare og nødvendigheter), samt ulike butikker som suvenirbutikk, minimarked, smykkebutikk og bokhandel, med mer, på Sani Marina kjøpesenter

lunsj servert ved sjøen
trapp ned til stranden
Familierom med soverom og oppholdsrom
bassengområdet med sjø og natur
rom med sjøutsikt
langstrakt strand

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!