Porto Sani

Porto Sani er et førsteklasses hotell med familien i fokus, og som leverer etter mottoet: «Har barna det bra, så har foreldrene det bra!»
Etter en omfattende renovering i 2020, tilbyr hotellet nå luksuriøse suiter, nytt spa og oppgraderte premium-tjenester. Hotellets suiter tilbyr fasiliteter og nødvendigheter skreddersydd for babyer, barn og deres foreldre. Porto Sani tilbyr en avslappet ferie, perfekt tilpasset behovene til unge familier.
Hotellene har fokus på ansvarlighet og bærekraft og har bl.a. vunnet World Travel Awards – Worlds Leading Luxury Green Resort.

Hvorfor Porto Sani?

Hotellet har en ideell beliggenhet i hjertet av Sani-kjeden: En førsteklasses hotellgruppe bestående av fem hotell som ligger side-om-side, omkranset av grønn furuskog, hvit sandstrand og asurblått hav. Hotellene ligger langs en 7-km lang sandstrand på Kassandra-halvøya, en av Halkidikis tre halvøyer. Hotellene ligger i et 1000-dekar stort naturreservat bestående av skog, våtmarksområder og strender.
Det er gangavstand mellom hotellene, men de ligger likevel nok spredt til at de beholder hvert sitt unike konsept og sin egenart: Her er det et hotellvalg for enhver smak!

Porto Sani er kjedens dedikerte familiehotell, med en sentral beliggenhet i området, kun få minutters gange fra prisbelønte restauranter, butikker og private sandstrender. Gjester på Porot Sani har fullpensjon inkludert og kan nyte en rekke kulinariske tilbud; deriblant “El Puerto” – Porto Anis moderne spanske restaurant, ledet av Michelin-stjerne kokk David Ibarboure.  Små gjester vil ta en også bli med på en kulinarisk reise med barnas matstasjoner, og spesielle menyer for babyer og barn, tilpasset av verdensledende matekspert Annabel Karmel.

I tillegg kan hotellets gjester av 24 restauranter i måltidspakken på søsterhotellene i samme område, enten uten tillegg eller med kreditt på utvalgt a la carte (The Dine Around Program).
Les mer om hotellets fokus på bærekraft her.

Rom/Villaer

36 One Bedroom Suite Grand Balcony (55m2)
37 One Bedroom Suite Private Garden (55m2)
8 Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony Sea View (60m2)
11 Two Bedroom Family Suite (90m2)
2 Three Bedroom Family Suite with Balcony (145m2)
2 Three Bedroom Family Suite with Private Pool (145m2)

Suitene er spesielt tilpasset familiens behov. Delikat innredede en- og to-soveroms suiter, alle med med møblert privat hage eller romslig balkong med utsikt mot lagunebassenget, hagen eller Sani Marina. Baderom med dusj og badekar, samt luksuriøse toalettartikler fra Anne Sémonin.
Alt nødvendig utstyrt for de minste er på plass, noe som gjør Porto Sani til et ideelt reisemål for familier med barn opp til seks år: Alle suitene har barnesenger, baby badekåper, babyputer og dyner/tepper samt babytøfler og kleshengere på forespørsel.
Reis lett og dra nytte av hele spekteret av gratis babyutstyr som kan lånes på hotellet: smekker, solhatter, BabyBjorn stol, sterilisator, flaskevarmer, stellematte, badekarsete, babymonitor, nattlampe, badetermometer, myggnetting, potte, toalettsete, mikrobølgeovn, barne-DVD´er og e-play stasjoner.
Det er også mulig å leie barnevogn og barnesykkel (mot tillegg).
Romservice 24 timer i døgnet mot et pristillegg.
Sani Suite Class: Eksklusive fordeler og oppgraderte luksuriøse fasiliteter til alle Porto Sani-gjester, uten ekstra kostnad.

Fasiliteter

3 restauranter (buffet og a la carte), 2 barer.
Sandstrand foran Sani Asterias er reservert for Porto Sani og Sani Asterias gjester (300m fra Porto Sani), samt på Sea You Beach (400m fra Porto Sani). Solsenger og parasoller er reservert for Porto Sanis gjester (gratis). Badehåndklær er tilgjengelig ved bassengområdet.
Lagunebasseng med ferskvann (1.800m2), barnebasseng og separat basseng kun for voksne (alle oppvarmet).
"Babewatch"-service (barnetilsyn) tilgjengelig for alle strender (gratis for de første 30 minuttene).
Sani Crèche Club (barnepass for barn 4 måneder - 4 år mot tillegg).
Melissa Mini Club for barn 4 - 11 år (morgen- og ettermiddagsprogram).
Kids Vegan-menyer og spesielle baby-menyer, designet i nært samarbeid med ledende ernæringseksperter.
Ozon Ungdomsklubb for tenåringer 12-17 år (spesielt organized aktiviteter i høysesongen)
The Spa Suite, tilbyr: innendørs oppvarmet basseng med boblebad, treningsstudio, badstue, dampbad og frisørsalong.
Gratis parkering.
Sani Market (dagligvare og nødvendigheter), samt ulike butikker som suvenirbutikk, minimarked, smykkebutikk og bokhandel, med mer, på Sani Marina kjøpesenter.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!