Eagles Palace & Eagles Villas Resort

Eagles Resort er et 5-stjerners hotell og villa-anlegg som smelter sømløst inn i sine omgivelser på Halkidikis vakre kystlinje. Dette unike førsteklasses hotellanlegget ligger bare 4 kilometer fra Ouranoupolis, rett ved foten av Athos-fjellet. Anleggets delikate design og varme atmosfære, omfavner den fengslende utsikten.

Eagles Resort består av Eagles Palace, et luksuriøst femstjerners hotell omgitt av frodige middelhavshager, og Eagles Villas, en oase med 42 luksuriøse villaer som ligger på en unik fjelltopp-lokasjon og som er medlem av Small Luxury Hotels of the World.

Eagles Resort ble etablert i 1973, og har gjennom tiden opparbeidet seg et omdømme som en av Halkidikis mest populære hotell. Her kan man få gode bo- og mat-opplevelser, og finne aktiviteter og fasiliteter tilpasset alle aldersgrupper.

Vi anbefaler Eagles for både par og familier!

Rom/Villaer

Fordyp deg i en oase av luksus og komfort på Eagles Resort, hvor dere finner en mer livlig og vibrant stemning på vakre Eagles Palace, mens på Eagles Villas vil dere oppleve en roligere, mer intim og privat atmosfære.

Eagles Palace har totalt 160 rom, suiter og bungalower fordelt på et utvalg tilpasset hver enkeltes preferanse, enten man ønsker privat basseng, direkte adkomst til stranden, eller familieenheter med flere soverom.

Eagels Villas tilbyr 42 luksuriøse villaer, alle med privat basseng, 24-timers club-car service og bergtagende utsikt.

Alle rommene tilbyr trådløst internett, satellitt-TV, safe, minibar, te- og kaffefasiliteter, aircondition, baderoms produkter i anerkjente merker, badekåper, strandhåndklær og hårføner.

Babyseng tilbys kostnadsfritt på forespørsel.

Fasiliteter

Restauranter og barer
LOFOS – hovedrestaurant inkludert i standard måltidsplan, med et moderne middelhavskjøkken. Serverer internasjonal meny buffet-style med live-cooking stasjoner.
MELATHRON – familievennlig buffetrestaurant inkludert i standard måltidsplan, serverer frokost og middag, og har nytt tema for middagsservering hver kveld gjennom en uke. Egen barnemeny.
KAMARES – gourmet restaurant med utsikt mot solnedgangen. Inkludert i Premium HB Dine-Around pakken.
ARMYRA – strandrestaurant som serverer tradisjonsrike greske retter og sjømat. Inkludert i Premium HB Dine-Around pakken.
VINUM – delikat grill-restaurant med forkus på premium kjøtt og fine viner. Restauranten har også en vinkjeller for private dining (må forhåndsreserveres, og mot tillegg). Inkludert i Premium HB Dine-Around pakken.
5 barer: Cabin Bar, Eagels Café, Eagels Club, Ammos Beach Bar, Armyra Pool Bar.

Fasiliteter og aktiviteter
Eagles Resort tilbyr et mangfold av uforglemmelige opplevelser som imøtekommer alle aldre og interesser. Fra spennende utendørs eventyr til luksuriøse spa-behandlinger, er det noe for enhver å glede seg over. Merk at flere at vann- og landsportaktivitetene tilbys mot tillegg som betales direkte på stedet.
Basseng
Barneklubb (4mnd til 12 år), 6 dager ukentlig.
Barnevakttjenester mot tillegg.
Spa, treningsrom.
Pilates, tennis, strandvolleyball, bordtennis,
Padel, kajakk, pedalbåt, vannski, seilbåt, water-ring/ -coach (trekkes etter motorbåt),
SUP-brett.
Organic Farm guidet tur.
Dykking (PADI).
Utflukter og båtturer/yachting mot tillegg.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!