Marte Aasekjær Moholdt

Nestleder/Assistant Manager og Senior Travel Designer
marte@paradisreiser.no

Nestleder og Senior reiserådgiver i Paradisreiser

Marte har 3-årig høyskoleutdannelse i kreative fag, og har stor interesse for kunst og kultur, en interesse som hun også har tatt med seg inn i reiselivet.
Hun vært ansatt i Paradisreiser siden 2002.

Marte har vært en rekke ganger på Mauritius og Seychellene og har besøkt flere øyer på Maldivene, reist Vietnam på langs flere ganger, hatt gode vin- og mat opplevelser i Sør-Afrika, og hun har også vært i Kambodsja, Thailand, Dubai, Abu Dhabi, Qatar og Kenya. Hun  har også god kjennskap til flere Europeiske land.

Hva er din favorittdestinasjon,  Marte?

Seychellene er nok den destinasjonen som har gjort størst estetisk inntrykk på meg med sine fantastiske farger og utrolig vakre natur, men spesielt etter jeg har fått barn så syns jeg Mauritius er en veldig enkel og behagelig destinasjon å forholde seg til; maten og servicen er eksepsjonelt god, og her tar de godt vare på både store og små på hotellene. I tillegg er fasinasjonen stor for en destinasjon hvor alle verdens religioner møtes – hvor det ikke finnes interne stridigheter, men hvor man snarere møter et fantastisk vennlig folk, det burde være en inspirasjon for en hel verden…
Karen Blixen Camp i Kenya har også satt sine spor hos meg – her følte jeg meg som tatt ut av filmen; «Out of Africa», og campens arbeid både for de lokale og for miljøet bør være et forbilde for mange.
Likevel så må jeg nok trekke fram Vietnam som den absolutte favoritten: for en destinasjon!! – Naturen, folket, historien, kulturen og ikke minst MATEN! Jeg kan bare beskrive det med ett ord: “WOW!”

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!