Gro Anet Holme Brastad

Daglig leder
groanet@paradisreiser.no

Daglig leder i Paradisreiser AS

Gro Anet har 3 års reiselivs studier bak seg, inkl. IATA sertifisering og 2 år på International Studies Centre/IATA/UFTAA i London.
Jobbet i reiselivsbransjen siden 1995 og startet Paradisreiser i 2001, med Seychellene som første reisemål.

I tillegg til reiser i Europa, Asia, Stillehavet, Australia og USA har hun har vært på mange av Paradisreiser sine reisemål. Flere av stedene en rekke ganger; Seychellene, Mauritius, Maldivene, Oman, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Sør-Afrika, Botswana, Mosambik, Victoria Falls (både i Zambia og Zimbabwe), Kenya, Tanzania (inkl. Zanzibar), Uganda, Fransk Polynesia, Thailand, Vietnam, Kambodsja, Indonesia, Malaysia og India.

Hva er din favoritt destinasjon, Gro Anet?

Vanskelig å velge favoritter da reisemålene er unike på hver sin måte.
Seychellene er en av favorittene for sol & bad. Vakkert på land og til vanns. Her har jeg hatt gleden av å se mange av øyene og bostedene etter en rekke besøk siden 1999.

Gorilla trekking og safari i Uganda som for øvrig kanskje har verdens vakreste natur? er en uforglemmelig opplevelse.
Den østlige og sørlige delen av Afrika (Tanzania, Kenya, Sør-Afrika, Mosambik, Victoria Falls, Botswana) er andre favoritter, med Botswana som et stort høydepunkt!
Den østlige og sørlige delen av Afrika er virkelig fantastisk! Har du ikke vært i Afrika ennå? Da har du fortsatt til gode å oppleve det aller beste her i livet.
Har du vært på safari tidligere så er det bare i min bok, å reise igjen og igjen, ingen tur eller dag er lik – fantastiske opplevelser.

Jeg synes service og mat på Mauritius og i Sør-Afrika utmerker seg. Dykking på Maldivene samt å svømme med Hvalhai (verdens største fisk) og Manta Rays er en fantastisk opplevelse.

I Thailand må jeg si at Six Senses Yao Noi og utsikten fra en del av villaene og restaurantene har satt sine gode spor, og at spa og mat på Six Senses Samui «Dining on the Rocks» aldri vil bli glemt.
Six Senses Zighy Bay i Oman er en favoritt om man kun har en langweekend til rådighet, eller kanskje aller helst i kombinasjon med våre øvrige reisemål.
India byr på «alt» – et kontrastenes land alle bør oppleve.
Vietnam med sine hyggelige mennesker, sin historie, kultur, mat og strender kan varmt anbefales. Angkor Wat i Kambodsja er “et must”.

Ansvarlige reiser

Setter for øvrig pris på bosteder som driver ansvarlig (som tar vare på dyrelivet/miljø, sine ansatte, samt involvering av lokalbefolkning). Dette er i mine øyne viktigere enn bistand. Dette er bærekraftig, fører til vekst, beskytter naturen, er fremtidsrettet og kan hjelpe til å gjøre verden mer rettferdig.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!