Gro Anet H. Brastad

Daglig leder
post@paradisreiser.no

Daglig leder i Paradisreiser AS
Gro Anet har 3 års reiselivs studier bak seg, inkl. IATA sertifisering og 2 år på International Studies Centre/IATA/UFTAA i London.
Jobbet i reiselivsbransjen siden 1995 og startet Paradisreiser i 2001 med Seychellene som første reisemål.

I tillegg til reiser i Europa, Asia, Stillehavet, Australia og USA har hun har vært på mange av Paradisreiser sine reisemål. Flere av stedene en rekke ganger; Seychellene, Mauritius, Maldivene, Oman, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Sør-Afrika, Botswana, Mosambik, Victoria Falls (både i Zambia og Zimbabwe), Kenya, Tanzania (inkl. Zanzibar), Uganda, Fransk Polynesia, Thailand, Vietnam, Kambodsja, Indonesia, Malaysia og India.

Hva er din favoritt destinasjon, Gro Anet?
Vanskelig å velge favoritter da reisemålene er unike på hver sin måte.
Seychellene er en av favorittene for sol & bad, og her har jeg hatt gleden av å se mange av øyene og bostedene etter en rekke besøk siden 1999.
Gorilla trekking og safari i Uganda som for øvrig kanskje har verdens vakreste natur? er en uforglemmelig opplevelse.
Den østlige og sørlige delen av Afrika (Tanzania, Kenya, Sør-Afrika, Mosambik, Victoria Falls, Botswana) er andre favoritter, med Botswana som et stort høydepunkt!
Jeg synes service og mat på Mauritius og i Sør-Afrika utmerker seg, samt dykking på Maldivene samt å svømme med Hvalhai (verdens største fisk) er en fantastisk opplevelse.
I Thailand må jeg si at Six Senses Yao Noi og utsikten fra en del av villaene og restaurantene har satt sine gode spor, og at spa og mat på Six Senses Samuis «Dining on the Rocks» aldri vil bli glemt.
Six Senses Zighy Bay i Oman er en favoritt om man kun har en langweekend til rådighet, eller kanskje aller helst i kombinasjon med våre øvrige reisemål.
India byr på «alt», og Taj Palaces og Oberoi hotellene er i særklasse, en virkelig luksuriøs opplevelse.
Vietnam med sine hyggelige mennesker, sin historie, kultur, mat og strender kan varmt anbefales, og Angkor Wat i Kambodsja er “et must”.
Setter for øvrig pris på bosteder som driver ansvarlig (som tar vare på dyrelivet/miljø, sine ansatte, samt involvering av lokalbefolkning). Dette er i mine øyne viktigere enn bistand, dette er bærekraftig, fører til vekst og er fremtidsrettet.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!