Delphine Nordbø

Senior Travel Designer
delphine@paradisreiser.no

Delphine har diplom i Reiselivsledelse fra den sveitsiske reiselivsskolen, er IATA sertifisert og har jobbet i reiselivsbransjen siden 1995. Hun snakker norsk, fransk, engelsk, tysk og italiensk og har lang reiseerfaring fra store deler av verden, spesielt Afrika.

Delphine har reist en rekke ganger til Sør-Afrika, Namibia, Kenya, Mauritius og Seychellene. Hun har også vært på Madagaskar, La Réunion, Tanzania (inkl. Zanzibar), Mosambik, Botswana, Zimbabwe, Maldivene, Vietnam, Thailand, Bali, Dubai, Doha, Fransk Polynesia, og har god kjennskap til mange europeiske land.
Mange av dere kjenner sikkert Delphine etter henne lange engasjement som daglig leder i tidligere Magellan Tours.

Hva er din favorittdestinasjon,  Delphine?
Mitt første møte med Afrika var da jeg reiste til Madagaskar i 1995. Det ble et brutalt møte med fattigdom men starten på en fantastisk kjærlighetshistorie med Afrika. Madagaskar har en spesiell plass i mitt hjerte, men skulle jeg trekke fram ett land, ville jeg sagt at Namibia er det landet som har gjort størst inntrykk på meg. Namibia er et ekte kaleidoskop av farger og landskap. Et land som begeistrer og imponerer.

Det som tiltrekker meg med Afrika er at jeg har en ekte lidenskap for safari! Ingenting slår opplevelsen man får når man sitter ved et vannhull, omringet av nattens mørke og konturer, eller når man kjører ut tidlig om morgenen for å se dyrene og høre fuglene våkne til liv. Nesten ubeskrivelig! Jeg kan si at jeg ble bitt av safaribasillen og det ikke finnes noen motgift mot den (noe jeg ikke klager på).

Sør-Afrika er også et av mine favoritt land. Landet har alt – et rikt dyreliv, vakker natur, viner i verdensklasse, deilig mat – og Cape Town er verdens vakreste by!

I Det indiske hav er Mauritius og Seychellene de to reisemålene  jeg har besøkt flest ganger: Seychellene for sine frodig natur, store landskilpadder,  intime  strender og pittoreske landsbyer; Mauritius  for sine førsteklasses hotell, sin gjestfrie befolkning og gastronomi.

Sommeren 2022 tok jeg med meg min mann og våre to tenåringer på en 3 ukers lang reise gjennom Namibia, Botswana, Zimbabwe og Sør-Afrika, og vi skapte minner for livet. Self-drive i Namibia, sanddyner i Sossusvlei, safari i Bwabwata, solnedganger i Chobe, Victoria Falls og Cape Town var noen av reisens høydepunkter.

Jeg kunne sitert  Ernest Hemingway og sagt: “I never knew of a Morning in Africa when I woke up and was not happy.”

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!