Maldivene – ikke bare for kjærligheten

Reise til Maldivene

Jeg kikker ut av flyvinduet, himmelen er skyfri og vannet under meg er så turkist at det nesten er uvirkelig. Skjermen foran meg viser “time to destination: 23 minutes”. Det spraker i høyttaleren, seterygger skal rettes opp, bord på plass… Om 20 minutter lander jeg på en liten flyplassøy i Det indiske hav; velkommen til Maldivene!

Maldivene – ikke bare for kjærligheten…

Vel fremme blir jeg loset over til sjøflyterminalen. Sjøfly er nemlig som bussrute å regne her, sammen med båt er dette den enkleste måten å komme seg mellom øyene på i denne unike øystaten som strekker seg fra sørkysten av India til 10 grader sør for ekvator.

Varm velkomst på bryggen

Jeg får en varm velkomst på bryggen til hotellet; en liten koralløy med spredt bebyggelse blant palmene, omkranset av hvite strender. Etter innsjekk blir jeg fulgt til rommet, eller villaen får man vel si.

Min egen lille “bit av paradis” for de neste dagene ligger på påler uti vannet med storslagen utsikt mot der solblank himmel møter turkisblått hav i horisonten.

Bryllupsdestinasjon nummer én

Maldivene er kjent som bryllupsreisedestinasjon nummer én for mange, og bevares; det er vel få steder bedre som er egnet for å feire kjærligheten. Være seg om den er ny eller gammel, men Maldivene er også en destinasjon for den ultimate familiereisen, eller for deg som ønsker ro og avslapning alene i vakre omgivelser.

Det handler om å velge riktig øy, sier Gro Anet Holme Brastad, daglig leder i Paradisreiser AS.

Maldivene har hatt en stor utvikling de siste ti årene, og her finnes det hoteller for enhver smak, men pass opp for useriøse aktører på markedet. Om man blir tilbudt hotellrom med “city view” eller pakkereiser uten lokal transport inkludert på Maldivene, så bør alle varsellamper ringe, sier Brastad. Paradisreiser AS har tilbudt reiser til Maldivene siden 2001, de velger sine hotell og samarbeidspartnere med omhu; – på en så sårbar destinasjon så er det viktig å oppmuntre de som gjør de rette valgene og tar vare på miljøet og sine ansatte.

Kan man ha det bedre?

Tilbake til meg her jeg sitter med føttene i vannet… Solen har gått ned, stjernene lyser i stedet nå, og boblene i glasset jeg holder i hånden akkompagneres av bølgeskvulp rundt føttene mine.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!