SeaDream langs kysten i Norge – 12 dager

SeaDream - fantastiske Norge

Send forespørsel
Destinasjon SeaDream
Avreisested Oslo eller Trømsø
Varighet 12 dager
Overnatting Skip - alt inkludert
Dato Juni, juli og august
Transport SeaDream
Pris fra NOK 39.000,- pr. person

SeaDream 12 dager

SeaDream Yacht Club setter seilene for norskekysten denne sommeren, og vil seile fra Oslo og Skagen i sør til Tromsø i nord. SeaDream har de siste årene vunnet flere anerkjente priser innen reisebransjen, og beskrives av Berlitz som ‘Utterly Exclusive’. Fra det øyeblikket du blir ønsket velkommen ombord av kapteinen, føles det som om du blir ønsket velkommen til ditt eget skip. Mannskapet om bord gjør sitt ytterste for at du som gjest skal ha en uforglemmelig opplevelse.

Tenk “yacht”, ikke “skip” 

Hemmeligheten til SeaDream er at hun ikke opererer i cruise-bransjen, men innen yachting. SeaDream har plass til 112 passasjerer og fører et mannskap på 95. Ombord har man skapt et konsept som sikrer etterlengtet avslapning og helt unike opplevelser. Alle lugarer har høy standard, med havutsikt og egen sittegruppe med TV og en velfylt minibar.

Det gastronomiske nivået ombord er av ypperste internasjonal klasse. SeaDream er opptatt av å tilby spesialtilpassede matopplevelser for hver enkelt gjest, man kan velge mellom gourmetretter, veganske og vegetarianske alternativer kombinert med det beste vinutvalget til havs. Måltidene serveres enten ute på dekk eller inn i restauranten.

De som ønsker å tilbringe kvelden ute i frisk luft kan besøke baren på toppen av skipet hvor man kan nyte det vakre norske kystlandskapet og frisk sjøluft.

Se det beste av Norge fra verdens beste

SeaDream starter seilingene i Norge 20 juni og setter kursen fra Bergen til Oslo 7 dager, via Skagen, Olden, Geirangerfjorden, Ålesund, Sognefjorden og Hardanger. Seilingene i juli og august vil gå tur-retur Oslo og Tromsø 12 dager, høydepunktene på denne seilingen er Skagen, Flåm, Geiranger, Olden og ikke minst vakre Lofoten hvor SeaDream blant annet vil besøke Henningsvær, Reine og Røst. Med den klassiske yachten navigerer offiserene seg frem til de vakre perlene langs norskekysten og Lofoten. For den eventyrlystne venter det en vannsportmarina akterut på skipet hvor man fritt kan benytte små seilbåter, vannscootere eller kajakker for å utforske nærområdet for dagen. Og selv etter en lang og opplevelsesrik dag med sjø- og land aktiviteter, venter nye eventyr om bord på yachten. Hva med å se en utendørs kino på akterdekket kveldstid akkompagnert av årgangsvin og nydelige småretter? Litt senere kan man tusle fra lugaren i morgenkåpene opp til toppdekket hvor en nyoppredd Balinese-seng venter. Lite er som å tilbringe en natt sammen under en magisk stjernehimmel eller midnattssolen i Norges vakre landskap.

Brosjyre – Fantastiske Norge

27.06. – 09.07.20 Oslo – Tromsø fra kr. 39.000,- pr. person
09.07. – 21.07.20 Tromsø – Oslo fra kr. 39.000,- pr. person
21.07. – 02.08.20 Oslo – Tromsø fra kr. 39.000,- pr. person
02.08. – 14.08.20 Tromsø – Oslo fra kr. 39.000,- pr. person
14.08. – 26.08.20 Oslo – Tromsø fra kr. 39.000,- pr. person
26.08. – 07.09.20 Tromsø – Oslo fra kr. 39.000,- pr. person

Fra priser for Dekk 2 med køoye/porthole.
Tillegg Dekk 3 med vindu, kr. 5.000,- pr. person. Ta kontakt for tillegg for øvrige lugarer.

Skatter/avgifter, mat og drikke samt minibar inkludert – høy kvalitet!

Spa, wifi og utflukter organisert av andre aktører kan kjøpes mot tillegg.

SeaDream har også avganger 07. og 21. september Oslo – Lisboa – 12 dager – fra kr. 39.000,- pr. person.

Om SeaDream

SeaDream Yacht Club er et norsk rederi med to små skip som tar maksimalt 112 gjester og har en besetning på 95 personer. All operasjon av skipene driftes fra kontoret på Slependen i Asker. I prisen er det aller meste inkludert: utvendig lugar, gourmet måltider, drikke inkludert vin med mer, golf simulator etc. Tilleggskostnader er kun personlige utgifter som spa-behandlinger, enkelte vin og spiritus varianter, samt landaktiviteter.  

Måltidene er en opplevelse for selv den mest kresne, enten man velger å spise i skipets hovedrestaurant eller ute under midnattssolen. Alle lugarer har høy standard, med havutsikt og egen sittegruppe med TV og en velfylt minibar.

SeaDream har de siste årene vunnet flere anerkjente priser innen reisebransjen, og beskrives av Berlitz som ‘Utterly Exclusive’, og av Cruisecritic Editors’s pickssom ‘Best Luxury Cruise Line for Romance’.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!