Øyhopping i Hellas – nydelige øyer og eksklusive bosteder – 5*

Athen, Mykonos, Paros, Naxos, Santorini og Athen - 12 netter

Send forespørsel
Destinasjon Hellas
Avreisested Oslo (avreise fra andre byer også mulig)
Varighet 12 netter i Hellas
Overnatting Hotell
Dato 01.05.-31.10.20
Transport Fly
Pris fra NOK 39.990,- pr. person

Øyhopping i Hellas – nydelige øyer og bosteder – 5* (se navn og linker nedenfor)

Dag 1:

Ankomst Athen Internasjonale flyplass, møte med deres engelsktalende guide og transport til sentrum av Athen for overnatting og tid for avslapning.

Dag 2:

Frokost på hotellet og utsjekking fra hotellet. Transport til Pireaus havn og ferge til Mykonos. Ankomst Mykonos og transport til hotellet. Innsjekk og tid til å utforske Mykonos på egenhånd.

Dag 3- 4:

Frokost på hotellet. Oppdag den vakre øya Mykonos som er kjent for sine hvitkalkede hus som står i vakker kontrast til det turkis blå havet, vindmøller og karakteristiske havn som pryder mange feriekataloger fra Hellas.
Mykonos er et feriested fortrukket av mange kjente personer både fra Hellas og ellers i verden, her finner du mange eksklusive shoppingmuligheter og restauranter av høy kvalitet. Øya  den har dessuten et yrende natteliv for den festglade. Når det er sagt så skal det også nevnes at man fint kan bli begeistret for Mykonos om man ønsker å spise på en lokal taverna, ligge på stranden og bare ta livet med ro, øya ønsker alle velkommen uansett nasjonalitet og preferanser, og er dessuten et av verdens mest liberale reisemål for homofile.

Dag 5:

Frokost på hotellet. Utsjekk fra hotellet, og transport til havnen for reise videre med ferje til Paros. Transport til hotellet på Paros og tid på egenhånd.

Dag 6:

Oppdag vakre Paros som også har dette karakteristiske utseende med hvitkalkede hus og turkis blått hav. Dere bor i den pittoreske fiskerlandsbyen Alyki, sør på øya. Her er de fineste strendene og det er fred og ro som råder. Enten om dere ønsker å tilbringe tiden på stranden eller om dere ønsker å se mer av Paros så har dere dagen til egen disposisjon.

Dag 7:

Frokost på hotellet og utsjekk. Transport til havnen og videre reise med ferje til Naxos. Transport til hotellet ved ankomsten på Naxos.

Dag 8:

Oppdag den vakre øya Naxos, den største øya i gruppen Kykladene. Her er det milelange strender og langgrunt vann, perfekt for deg som reiser med barn. Strendene er det så mange av her at man kan finne helt sin egen om man vil. Det er dessuten ypperlige forhold for kiting og vannsport.

Dag 9:

Frokost på hotellet. Transport til havnen og videre reise med ferje til Santorini. Transport til hotellet ved ankomst. Innsjekk og overnatting.

Dag 10- 11:

Oppdag vakre Santorini, øya som som de aller fleste har sett bilder fra og som er typisk for Hellas. Santorini er en vulkansk øy med spektakulært landskap og vakker bebyggelse. Hvitkalkede hus, blå dører og vinduskarmer og trange gater, alt er som et eneste vakkert postkort. Thira er en sjarmerende by og vi bor med utsikt over kalderaen. Ta også turen til Oia ved solnedgang og bli vitne til en vakker solnedgang i verdensklasse. Det å dyrke hverandre og romantikken ligger til rette på Santorini som er et yndet bryllupsreise mål for par fra hele verden, la deg forføre av de vakre omgivelsene og hverandre.

Dag 12:

Frokost på hotellet og utsjekk. Transport til havnen og videre reise med ferje til Athen. Ankomst Athen, transport til hotellet.
Ta turen til Athens sentrum, Monastiraki med spektakulære Akropolis som et vakkert skue på en klippe over byen. Plaka, gamlebyen med smale gater og yrende fortausrestauranter, og vaktskiftet for soldatene ved Parlamentet. Byen har mye å by på og historie blander seg med dagens samfunn som gir byen et helt eget særpreg.

Dag 13:

Frokost på hotellet og utsjekk. Transport til flyplassen for hjemreise.

Inkludert er følgende:

* Flyreise Oslo – Athen inkl. skatter/avgifter og bagasje
* 1 natt i Athen
* 3 netter på Mykonos
* 2 netter på Paros
* 2 netter på Naxos
* 3 netter på Santorini
* 1 natt i Athen
* private transfer med bil til/fra/mellom hotellet/ferge/flyplass
* engelsktalende guide fra Athen flyplass til hotellet ved ankomst første dag
* fergebilletter Piraeus-Mykonos-Paros-Naxos-Santorini-Piraeus (Economy speed ferry)
* 24-timers telefon assistanse
* Travel Kit (kart, engelske brosjyrer)

01.-25.05.20 og 01.-31.10.20
Kr. 39.990,- pr. person

26.05.-30.06.20 og 01.-30.09.20
Kr. 51.910,- pr. person

Tillegg:

Lokal turistskatt EUR 4,- pr. rom pr. natt (betales på stedet), måltider som ikke er nevnt, drikke, utflukter, tips, personlige utgifter.

5* hotell – øyhopping i Hellas:

Athens: NJV Athens Plaza, i Deluxe Double Room with Syntagma Square View
Mykonos: Myconian Kyma, i Artemis Deluxe Double Room with Sea View
Paros: Yria Boutique, i Superior Room
Naxos: Naxian Collection, , i Premium 1 Bedroom Suite
Santorini: Santorini Secret Suites & Spa, i Pure Suite with private Hot Tub & Caldera View

Kombiner gjerne bosteder og/eller reisemål – vi kan lage reisen etter ønske.
Lengre/kortere opphold mulig.
Mulighetene er mange – vi har fokus på kunnskap, kvalitet, service og konkurransedyktige priser!

Send forespørsel

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!