Høsten – Victoria Beachcomber – Mauritius

Godt hotell med flott service og mange fasiliteter

Send forespørsel
Destinasjon Mauritius
Avreisested Oslo (avreise fra andre byer også mulig)
Varighet 12 netter på Mauritius
Overnatting Hotell
Dato 01.10. - 30.11.23
Transport Fly
Pris fra NOK 29.950,- pr. person

Mauritius er en unik multikulturell øy. Over hele Mauritius finner du trær med fantastiske blomster og farger, og et svært vennlig folk som ønsker deg velkommen til sin grønne øy. Øya er ca. 60 km lang og 40 km bred, og er et nydelig reisemål som er godt egnet for par og barnefamilier.

Inkludert er:
* flyreisen Oslo – Mauritius tur/retur (avgang fra de fleste norske byer mulig)
* flyskatter / avgifter
* transport flyplass – hotell tur/retur på Mauritius
* 12 netter i Superior rom på Victoria Beachcomber
* frokost og middag inkludert

Frivillig tillegg for All Inclusive kr. 6.800,- pr. person for 12 netter

Victoria Beachcomber

er et førsteklasses hotell som ligger ved stranden på nordvest kysten av Mauritius. Hotellet ligger mellom hovedstaden Port Louis (15 km sør) og den koselige byen Grand Baie (12 km nord), med gode shoppingmuligheter. Hotellet er et Beachcomber hotell.

Hvorfor Victoria?
Hotellet har en avslappende atmosfære med aktiviteter tilpasset både store og små – et stort utvalg av fasiliteter som gjør det til en favoritt blant barnefamilier, men hotellet er også populært for par med sitt kun voksne konsept “Le Victoria for 2”; – her tilbys noe for enhver smak! Gjester som bort på Le Victoria for 2 kan også benytte seg av fasiliteter på Le Victoria. Bo behagelig i store velholdte rom, gå langs den kritthvite stranden og bad i det turkisblå havet . Velkommen til Victoria!

Kombiner gjerne bosteder og/eller reisemål – vi lager reisen etter ønske.
Kombiner Mauritius med ett av de afrikanske landene for safari, med flotte Cape Town eller Dubai for storbyferie, eller med Victoria Falls.
Mulighetene er mange – vi har fokus på kunnskap, kvalitet, service og konkurransedyktige priser!

Send forespørsel

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!