Bryllup & bryllupsreise – Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa – Mauritius – Mai 2019

Paradis Beachcomber - førsteklasses hotell på en av Mauritius flotteste strender

Send forespørsel
Destinasjon Mauritius
Avreisested Oslo
Varighet 7 netter på Mauritius (kan utvides)
Overnatting Hotell
Dato 01. - 31.05.19
Transport Fly
Pris fra NOK 25.900,- pr. person

Valentines spesial – må bestilles før 28.02.19.

Inkludert er:
* flyreisen Oslo – Mauritius tur/retur (avgang fra de fleste norske byer mulig)
* flyskatter/avgifter
* transport flyplass – hotell tur/retur på Mauritius
* 7 netter i Ocean rom inkl. frokost på Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa
* Bryllup på hotellet: inkluderer papirgodkjenning, administrasjon, vielsen på dekorert område, bryllups-koordinator og vitner, separat rom for bruden før vielsen (basert på ledighet), frokost på rommet vielsesdagen, brudebukett, knappehullblomst, frisør og sminke for bruden inkl. prøvetime, bryllupskake, fotograf (50 bilder 13 x 18 cm).  Prisen inkluderer også oppfølging for Apostille stempling av vielsesattest – dette for at vielsen skal være gyldig i Norge.

Tillegg for halvpensjon (middag) i 7 netter, kr. 2.550,- pr. person.

Oppholdet kan utvides etter ønske – daglige avganger.

Mauritius er en unik multikulturell øy. Over hele Mauritius finner du trær med fantastiske blomster og farger, og et svært vennlig folk som ønsker deg velkommen til sin grønne øy. Øya er ca. 60 km lang og 40 km bred, og er et nydelig reisemål som er godt egnet for par og barnefamilier.

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa er et førsteklasses hotell som ligger ved en 7 km lang sandstrand på syd-vest kysten av Mauritius.

Hvorfor Paradis Beachcomber?
Paradis Beachcomber er omringet av nydelig natur og har en misunnelsesverdig beliggenhet på spissen av den fantastiske Le Morne-halvøya. Her får man en autentisk og luksuriøs følelse av øya Mauritius. Hotellet ligger ved siden av søsterhotellet Dinarobin Hotel Golf & Spa, og gjestene kan benytte fasilitetene på begge hotell. Paradis Beachcomber er et veldrevet og lekkert hotell med god atmosfære, velegnet for både familieferie, bryllupsreise og  romantisk ferie for godt voksne.

Kombiner gjerne bosteder og/eller reisemål – vi lager reisen etter ønske.
Kombiner Mauritius med et av de afrikanske landene for safari, med flotte Cape Town eller Dubai for storbyferie, og/eller med Victoria Falls.
Mulighetene er mange – vi har fokus på kunnskap, kvalitet, service og konkurransedyktige priser!

Send forespørsel

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!