Bryllup & bryllupsreise – Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa – Mauritius

Dinarobin Beachcomber - førsteklasses hotell på en av Mauritius flotteste strender

Send forespørsel
Destinasjon Mauritius
Avreisested Oslo (avreise fra andre byer også mulig)
Varighet 7 netter på Mauritius (kan utvides)
Overnatting Hotell
Dato 01.06. - 28.07.19
Transport Fly
Pris fra NOK 28.490,- pr. person

Mauritius er en unik multikulturell øy. Over hele Mauritius finner du trær med fantastiske blomster og farger, og et svært vennlig folk som ønsker deg velkommen til sin grønne øy. Øya er ca. 60 km lang og 40 km bred, og er et nydelig reisemål som er godt egnet for par og barnefamilier.

Inkludert er:

* flyreisen Oslo – Mauritius tur/retur (avgang fra de fleste norske byer mulig)
* flyskatter/avgifter
* privat transport flyplass – hotell tur/retur
* 7 netter i Junior Suite på Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa
* frokost, lunsj og middag inkludert (eks. drikke)
* Bryllup – pakken inkluderer papirgodkjenning, administrasjon, vielsen på dekorert område, bryllupskoordinator og vitner, separat rom for bruden før vielsen (basert på ledighet), frokost på rommet vielsesdagen, brudebukett, knappehullblomst, frisør og sminke for bruden inkl. prøvetime, bryllupskake, fotograf (50 bilder 13 x 18 cm).  Prisen inkluderer oppfølging for Apostille stempling av vielsesattest (ordnes av hotellet) – dette for at vielsen skal være gyldig i Norge (betales normalt på stedet – er inkludert i alle våre pakker)

Tilbudet gjelder pr. person når 2 voksne reiser sammen og deler rom.
Oppholdet kan utvides – kombiner gjerne med andre bosteder på Mauritius eller andre reisemål.
Utvide oppholdet? fra kr. 1.620,- pr. person pr. ekstra natt inkl. frokost, lunsj og middag.

Dinarobin Beachcomber Hotel Golf & Spa er et meget elegant førsteklasses hotell som ligger langs en 7 km lang sandstrand på syd-vest kysten av Mauritius, i den majestetiske Le-Morne halvøya.

Hvorfor Dinarobin Beachcomber?
Hotellet har en fantastisk beliggenhet på den rolige halvøya Le-Morne. Luksuriøst hotell med høy standard. Kan tilby noe for enhver- ønsker man en aktiv ferie kan hotellet tilby flere aktiviteter på land og i vann, ønsker man å slappe av er dette mulig enten ved de luksuriøse suitene eller på den kritthvite sandstranden. Dinarobin Beachcomber er søsterhotellet til Paradis Beachcomber, gjestene kan benytte alle fasiliteter på begge disse hotellene.

Kombiner gjerne bosteder og/eller reisemål – vi lager reisen etter ønske.
Kombiner Mauritius med et av de afrikanske landene for safari, med flotte Cape Town eller Dubai for storbyferie, og/eller med Victoria Falls.
Mulighetene er mange – vi har fokus på kunnskap, kvalitet, service og konkurransedyktige priser!

Send forespørsel

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!