Mat og drikke

Mat og drikke er en viktig del av ferien. Mange velger å legge ferien til destinasjoner og reisemål som er kjent for å tilby råvarer og retter av høy kvalitet.

Vi skreddersyr reiser til flere destinasjoner hvor maten og vinen er i verdensklasse. Besøk de fantastiske vingårdene som blant annet Portugal, Italia og Sør-Afrika er verdenskjent for. Dette er en “must do”, dersom du verdsetter god mat og vin. Besøk vindistriktene Stellenbosch, Franschhoek, Robertson og Paarl. Her kan du nyte god mat og fantastisk vin i romantiske omgivelser, kun en knapp time fra Cape Town. Cape Town, en av verdens vakreste byer, har også flere restauranter i verdenstoppen og vi bestiller gjerne bord til dere som en del av reisen til Sør-Afrika.
I Asia byr både Thailand, Vietnam, India og Sri-Lanka på annerledes og eksotiske smaker. Nyt Pad Thai og Tom Yang Gong i Thailand, eller gap over det store utvalget av forskjellige karriretter i både India og Sri-Lanka – mulighetene er mange!

Krydre ferien med gastronomiske opplevelser!

Dersom dere foretrekker en kortere reise anbefaler vi å utforske noen av byene vi har i Europa. Reis for eksempel langs Amalfikysten i Italia, og legg inn en lunsj eller middag i den romantiske havnebyen Positano. Hva er mer fantastisk enn et godt måltid med hjemmelaget fersk pasta og et glass kald hvitvin, akkompagnert av den vakre solnedgangen? Byene langs kysten er kjent for fersk og nydelig sjømat, vi anbefaler å prøve ut retten “Frutti di mare” – nam!

Vi vet hvor viktig mat og drikke er for en vellykket ferie for mange.
For noen er det viktig at hotellet de velger tilbyr en All-inclusive pakke av høy kvalitet, mens andre ønsker å utforske det lokale kjøkken på egenhånd. Vi har bred kunnskap og erfaring på våre destinasjoner, og skreddersyr reisen etter deres behov og ønsker.
Kontakt oss for mer informasjon!


Reisetilbud

7 netter

Familiespesial Soneva Fushi Maldivene

Et av Maldivenes mest eksklusive bosteder
Gyldig: 12-05-2019 - 27-07-2019

Flott hotell med utsøkt mat & service

fra NOK 145.900,- for familien
7 netter

Familiespesial Soneva Jani 1-bedroom Water Retreat m/sklie – Maldivene

Et av Maldivenes mest eksklusive bosteder - Soneva Jani
Gyldig: 12-05-2019 - 27-07-2019

Flott hotell med utsøkt mat & service - alle måltider inkludert

fra NOK 191.200,- pr. familie
7 netter

Soneva Jani – 1-bedroom Water Retreat – Maldivene

Et av Maldivenes mest eksklusive bosteder
Gyldig: 12-05-2019 - 27-07-2019

Flott hotell med utsøkt mat & service

fra NOK 68.990,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!