Tog

Frister det å gjøre togturen til en del av selve ferieopplevelsen?

Ønsker du å reise på en roligere, mer avslappende og bærekraftig måte? Vi kan friste med en spennende måte å reise på, hvor du selv sitter behagelig og komfortabelt i ditt eget sete, samtidig som verden utenfor vinduet ditt forandres.  Det å reise med tog er et godt alternativ til deg som gjerne ønsker at transportdelen er en del av ferien og selve reisen.

Alltid hatt en drøm om å reise med Orientexpressen, eller står en reise med Rovos Rail i Afrika høyt oppe på din bucketlist? Togreisene vi tilbyr er med komfortable tog, og inkluderer gjerne opplevelser og ulike spennende utflukter underveis. Andre alternativer er hvor “selve” toget er i fokus – luksuriøst togsett, lekkert interiør, nydelig mat og god atmosfære ombord er selve opplevelsen Høres dette fristende ut, se gjerne ulike alternativer vi kan tilby.

 

 

 

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!