Banyan Tree Phuket

Et luksuriøst hotell beliggende i Laguna Phuket, Bang Tao Bay. Laguna komplekset består av flere hotell i området rundt en saltvannslagune. Det går blant annet shuttlebåt mellom enkelte hotell, samt fra hotellene til stranden Bangtao, via lagunen. Hotellet ligger ca. 20 minutter fra Phuket Internasjonale flyplass, og nær Laguna Golf Club. Det tar ca. 30 minutter å kjøre til Patong Beach og 40 minutter til Phuket by.

Hvorfor Banyan Tree?
Et luksuriøst hotell hvor man gjerne kan kombinere rolige og vakre omgivelser, med umiddelbar nærhet til blant annet shopping. Hotellet har et stort fokus på miljø, og jobber kontinuerlig med dette. Les mer om hva hotellet bidrar med her.

Gjester på Banyan Tree har tilgang til en 3 km lang sandstrand. Perfekt for jogging, lang spasertur med din kjære, eller for sol- og bading. I tillegg til en rekke aktiviteter, spa og trening; hvor man blant annet kan lære seg den tradisjonelle Thai sporten Muay Thai, er hotellet kanskje mest kjent for sin utfordrende 18 – hulls golfbane, som tiltrekker seg golfere fra hele verden. Banen er blant annet kåret til en av Thailand – og Asias beste. På hotellet har gjestene også tilgang til sykler, som man kan benytte fritt for å komme seg til stranden, fra villaen til restaurant osv.

Hotellet består av; Banyan Tree phuket, Banyan Tree Spa Sanctuary Phuket og Double Pool Villas by Banyan Tree.
Hotellet passer for par, par på bryllupsreise, familier – for de som ønsker en tropiske ferie i luksuriøse omgivelser!

Hotellet har villaer og suiter fordelt i forskjellige kategorier

Romkategorier

Banyan Tree Phuket:
Signature Two Bedroom Pool Villa
Grand Two Bedroom Pool Villa
Banyan Pool Villa
Banyan Lagoon Pool Villa
Signature Pool Villa
Grand Lagoon Pool Villa

Banyan Tree Spa Sanctuary:
Spa Sanctuary Pool Villa

Double Pool Villa by Banyan Tree:
One Bedroom DoublePool Villa
Two Bedroom DoublePool Villa
Tree Bedroom DoublePool Villa

Fasiliteter

Restauranter og barer
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
18 - hulls golfbane
Tennis
Sykler til utlån
Barneklubb fra fem år

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!