Six Senses Ibiza

Et oase på travle og vakre Ibiza…
Velkommen til den ultimate hotellopplevelsen på Ibizas nordspiss, Six Senses Ibiza! Dette delikate hotellet ligger den bergtagende Cala Xarraca bukten, omkranset av krystallklart vann og frodig natur.
Dette hotellet er en destinasjon i seg selv, en reise i sjelefred, gastronomiske opplevelser og tilbaketrukken, men gjennomført luksus i hver minste detalj.
Hotellets atmosfære er forankret i den lokale kulturen, musikken og kunsten. Her gjenspeiles det fasjonable bohemlivet som er blitt synonymt med øya Ibiza, kombinert med velvære og feiring av livet.

Hvorfor Six Senses Ibiza?
Six Senses Ibiza er det første bærekraftige BREEAM-sertifiserte feriestedet i Balearene, – hit kan man reise med god samvittighet; Hotellet har hjerte for, og jobber i symbiose med naturen, miljøet og den lokale kulturen og menneskene som det omgir seg med . Hotellet ligger kun 35 minutters kjøretur fra flyplassen, men likevel er Xarraca Bay en av øyas skjulte perler: her vil man finne sanselig ro, på en ellers travel middelhavsøy.
Alle aspekter Six Senses Ibizas fysiske design vil omfavne følelsen av fellesskap og inspirere sansene, – her er et rikt utvalg aktiviteter og fasiliteter tilgjengelig for både store og små gjester. Disse kompletteres med økologisk, sesongbasert og nærende mat, luksuriøs innkvartering og fullservice gjestfrihet.
Et hotell vi anbefaler på det varmeste – spesielt for den helt unike parreisen, men også for en rolig familieferie med samhold i fokus.

Bærekraft
Gjennom nøye vurdering av effektene som operativsystemer, materialer og innkjøpspolitikk har på miljøet, fortsetter Six Senses Ibiza å utvikle nye initiativer og prosedyrer for ikke bare å minimere økologisk innvirkning, men også fungere som en regenerativ kraft også i fremtiden. Six Senses Sustainability Fund vil støtte lokale stiftelser som deler de samme verdiene når det gjelder miljø- og samfunnsansvar.

Rom/Villaer

Deluxe rom (43 - 57 m2)
1- & 2-Bedroom Suite (65 - 201 m2)
Cave Suite (79 m2)
Cave Royale, med eget innspillingsstudio/musikkstudio (313 m2)
Five-Bedroom Village Residence, med privat basseng

116 gjesterom og villaer over et 8 hektar stort naturområde. Alle rom med delikate baderom med dusj/ badekar og wc, hårtørker, safe, minibar, kaffe-/ te-fasiliteter, TV og wifi. Stor møblert terrasse med enten sjø- eller hageutsikt.

Fasiliteter

Evighetsbasseng
Anerkjente Six Senses Spa (1200 m2) med blant annet behandlingsrom, treningssenter, dampbad, Russisk Banya, utendørs boksering, kafé og juicebar, yogaterrasse ved sjøen og unike velværeopplevelser som «Sunset sound healing» og guidet undervanns-meditasjon.
Kjendiskokk og grunnleggeren av det moderne israelske kjøkken, Eyal Shani, har ansvaret for å servere mat i verdensklasse på hotellets signatur-restauranter. Hver rett er tilberedt med en kjærlighet for det organiske, naturlige og lokale, med gjennomtenkte sammensetninger av riktige næringsstoffer og delikat fremstilling for å la hver enkelt råvare skinne.
Økologisk grønnsakshage
Vinkjeller
Grow With Six Senses: Kids’ Club for barn 5 – 12 år.
Young Adults’ Lounge for barn 12 år og eldre.
Utendørs kino
Bondens marked og matlagingskurs
Bibliotek

Cave med studio
Appelsinlund med restaurant
Traktor, frukt og grønnsaker
bassengområdet og hotellrom
Farmers Market restaurant

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!