Anantara Maia Seychelles Villas

Anantara Maia Seychelles Villas er et luksuriøst hotell som ligger ved Anse Louis stranden sørvest på hovedøya Mahé. Det ligger 25 minutter unna Seychellene internasjonale flyplass, og og 40 minutter fra hovedstaden Victoria.

Hvorfor Maia?
Hotellet er delikat og gjennomført til fingerspissene med førsteklasses service. Det har en vakker beliggenhet i tropisk grønne omgivelser med panoramautsikt mot Det indiske hav. Hotellet har få villaer, noe som gjør hotellet intimt, avslappende og privat. Hver villa har sitt eget private infinity-basseng, amenities fra det franske motehuset Hermès, samt egen butler til disposisjon 24 timer i døgnet gjennom hele oppholdet.

Hotellet selges kun med en fantastisk All Inclusive pakke – “The Beyond All Inclusive”. Her er alt av aktiviteter, instruksjonstimer for dykking, måltider, samt et stort utvalg av drikkevarer med og uten alkohol inkludert. Det tilkommer tillegg for kun spabehandlinger, private utflukter, samt et utvalg av premium-merkede drikkevarer.

Hotellet er ideelt for en romantisk bryllupsreise, familieferie av høy kvalitet og voksne par.

Hotellet har totalt 30 villaer fordelt i forskjellige kategorier

Romkategorier

Ocean Panoramic Villa
MAIA Signature Villa

Fasiliteter

Flere restauranter og barer - "Whatever, Wherever, Whenever" konsept
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
VIK (very important kids) - aktiviteter for barn
Land-og vannsportaktiviteter, samt utflukter
PADI dykkesenter 
Privat butler

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!